ВИДЕО Европа Свет

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ЧОВЕК КОГ ЈЕ СУД ПРОГЛАСИО ПОКОЈНИМ: За све криви жену, а ево и зашто!

Суд у Румунији донео је пресуду према којој је шездесетторгодишњи Константин Релиу мртав, упркос очигледном и неосопривом доказу - живом човеку који стајао пред судом.

Релиу отишао у Турску да ради 1992. после чега је изгубио контакт с породицом. Његова супруга, пошто није чула никакве вести о њему, добила је умрлицу 2016. године.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВА СЦЕНА: Велика звезда светског фудбала за длаку избегла смрт на терену! Саиграч му спасао живот

„Званично сам мртав, и поред тога што сам жив. Немам никакве приходе, а пошто званично нисам жив не могу ништа да радим“, рекао је Релиу, који се у јануару вратио у Румунију.

МЛАДИ МИЛИЈАРДЕР (32) ИМА ПЛАН ДА ЖИВИ ВЕЧНО: Платио 10.000 долара да га убију и аплоудују мозак на интернет!

Турске власти нашле су га ове године с истеклим документима и депортовале. Када је дошао у Румунију, открио је да је проглашен мртвим.

(ВИДЕО) ЗОРАН ИЛИЋ (77) ЈЕ ЧОВЕК! Живи од пензије, путује пешке Србијом, студентима је дао кућу, код њега се летује бесплатно… А ОБЈАСНИО И ЗАШТО НЕ ДАЈЕ РОДБИНИ

Суд није дао образложење разлога за одбијање захтева, а румунски медији пишу да је до тога дошло зато што је захтев поднет после прописаног рока. Релиу верује да га је супруга прогласила мртвим како би могла да поништи брак и да се поново уда.

ПА, ОВО ЈЕ ХИТ! Милан Јевђић глуми у новој КРИМИ СЕРИЈИ, а бацио је око на једну од најлепших глумица!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Заједница српских општина – мртво слово на папиру

Русија: Одговор жесток због политичког „безобразлука“ Лондона

АЛБАНЦИ КРИЈУ ИСТИНУ О ЗЛОЧИНУ: Супруга убијеног Оливера Ивановића, Милена ОТВОРИЛА ДУШУ

Извор: Курир

Оставите коментар