Foto: Pixabay
Занимљивости Свет

(ВИДЕО) ОВДЕ ЈЕ МНОГО ГОРЕ НЕГО У БЕРМУДСКОМ ТРОУГЛУ: Људи и авиони нестају на МИСТЕРИОЗАН начин, а то је тек ДЕЛИЋ ПРИЧЕ!

Аљаска, 49. држава САД, по много чему је веома занимљива, али и застрашујућа. Није позната само по својој хладноћи и суровом терену већ и по мистериозном феномену.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРИЛО: За ноћ језеро је убило 1.700 људи, падали су мртви за неколико минута!

Наиме, због великог броја мистериозних нестанака људи и летелица, област од Џуна до Енкориџа је прозвана Троуглом Аљаске. Примера ради, 1950. године нестао је авион са 44 путника који је летео од Аљаске до Тексаса. Ни олупина ни преживели или макар њихова тела никада нису пронађени.

Две деценије касније, демократски конгресмен Хејл Богс нестао је са лица земље док је прелетао Аљаску. Иако је покренута велика потрага, ни мали авион ни 4 путника никада нису пронађени. Током година, појавило се безброј теорија завера које су покушале да објасне шта се догађа у овој области.

Мајка монструм: Прво се венчала са својим сином, а сад и са ћерком!

Сматра се да је од 1988. године нестало око 16.000 људи, како туриста, тако и локалаца. Племе Тлингит верује да на овом подручју обитавају зли духови који отимају оне који се изгубе у дивљини. Осим тога, „Канал 13“ из Енкориџа објавио је 1992. године извештај о научницима који су спроводили експерименте сеизмичких снимања, а који су веровали да су нехотице открили димензије пирамидалне структуре око 80 километара од планине Денали (бивше Мекинли).

Ништа знатно више није настало из те приче, све до две деценије касније када је припадник војске, који је сада у пензији, контактирао НЛО истраживача и новинарку Линду Молтон Хеј са подацима о наводном проналаску.

Тврдио је да на Аљасци постоји пирамида која је изграђена пре хиљаде и хиљаде година како би искористила природну снагу планете. Како је Хејова ширила причу у јавности, јављало се све више људи који су били укључени или су били повезани са неким ко је био укључен у истраживање „црне пирамиде“.

Тако је Брус Л. Пирсон тврдио како ту грађевину „није направио човек“ и да се користи као тајна база за проучавање искоришц́авања моц́и. Један анонимни сведок тврдио је како је његов отац радио на „мрачној пирамиди“ и помагао у постављању „снажног електричног система“ унутар те древне структуре.

ТАЈНА О ЗРАЧЕЊУ 50.000 СРПСКЕ ДЕЦЕ: Заборављени експеримент СФРЈ о ком данас НИКО НЕ ЖЕЛИ ДА ПРИЧА

Поједини теоретичари сматрају да ова географска област лежи на екстремним електромагнетним струјама, попут Бермудског троугла, али и Стоунхенџа, египатских пирамида или Ускршњег острва. Сва та места са собом носе многа питања на које и данас нема јасних одговора.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СМЕЈАЋЕТЕ СЕ ДО СУЗА: 12 детаља по којим ћете ПРЕПОЗНАТИ СРБИНА било где у свету!

(ФОТО) ПОТРЕСНО! ЦЕО АПАТИН ПЛАЧЕ ЗА МИЛИЦОМ! Прочитајте песму којом су се ДРУГАРИ опростили од ДРЖАВНЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВКЕ!

ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ: На Косову можемо да очекујемо само Божију правду!

(ВИДЕО) КАКО ЈЕ ПРОПАЛА ОПЕРАЦИЈА УНА 95: Непробојни српски бедем на Уни и Сави

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat