murderpedia
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО/ФОТО) ОН ЈЕ НАЈГОРИ СЕРИЈСКИ УБИЦА ДЕЦЕ ИКАД: 147 дечака тако брутално силовао и убио да су га прозвали ЗВЕР

Полиције верује да је Луис Гаравито (60), познат и под надимком "Ла Бестиа" (Звер), убио много више дечака, али признао је само 147, а 138 је доказано.

Пуних седам година он је био страх и трепет Колумбије, мамио је сиромашне дечаке да крену с њим, а онда се до смрти иживљавао над њима.

Колумбијска телевизија је пре тачно 18 година објавила да је Луис Гаравито „Звер“ признао силовања, мучења и убиства 147 деце која је починио од 1992. до 1999. године. Чак је и показао полицајцима својеврсну хронику својих зверстаа – свеску у којој је било 140 редова, а сваки ред је био симбол за једно убијено дете.

Велика истрага је почела кад је 1997. пронађено у близини града Переире пронађено 36 тела. Гаравито је убијао читавих седам година и то у разним градовима, тако да је истрага потрајала читавих годину и по, Гаравито је ухапшен.

Унакажена тела су углавном били дечаци узраста од осам од 16 година, а пронађени су у близини 60-ак колумбијских градова.

(ВИДЕО) СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ ЗАШТО ЈЕ ТИТАНИК МОРАО ДА НЕСТАНЕ: Потапање брода омогућило је формирање једне моћне институције

MURDERPEDIA

Луис Гаравито после хапшења

Гаравито је већину жртава налазио на улицама улицама. Била су то сиромашна деца са самог дна колумбијског друштва, као и мали бескућници,.због чега је вероватно полицији било потребно толико времена да га ухвате. Нудио им је поклоне и новац, а онда их водио на дуге шетње пре него што их је силовао и убијао ножем. Често би их и раскомадао.

(ФОТО) НАЈМИСТЕРИОЗНИЈЕ ЦРКВЕ БАЛКАНА: Остаци моћне државе од ПРЕ НЕМАЊИЋА који данас ЗБУЊУЈУ И ИСТОРИЧАРЕ

MURDERPEDIA

Убица је помогао полицији да нађу посмртне остатке жртава

Ухваћен је тек кад су се централне власти заинтересовале за необично велики број нестанака. Осим тога, Гаравито је виђен како покушава да силује једног дечака и пријављен је полицији, а онда и ухваћен. Дао је лажно име и податке, али пошто је већ раније био довођен у везу с нестанцима, полиција је прикупила доказе и суочила га с њима. Тек тад је признао кривицу.

Један од најгорих светских серијских убица имао је тешко детињство. Отац га је често тукао, а двојица комшија силовала су га кад би пожелели. Још као дечак је почео да пије, а и сам је после признао да је већину убистава починио након жестоких опијања.

ШОКАНТНО!Лазански оптужује досовску власт: ЗА МИЛОШЕВИЋЕВУ ГЛАВУ УЗЕЛИ 10.000.000 ДОЛАРА!

Као малог отац га је тукао, а комшије силовале

Осуђен је на 30 година затвора, што је максимална казна у Колумбији, али казна му је смањена на 22 године јер је сарађивао с полицијом и помогао јој да принађе тела жртава. Само мали број људи зна у ком затвору робија.

Пошто се добро понаша, нагодио се да га изолују од осталих затвореника јер се боји да ће га убити. Страхује и да би неко могао да га отрује, па храну и пиће узима искључиво од неколицине људи којима верује.

За четири године Гаравито треба да изађе на слободу, а колумбијско правосуђе од 2006. тражи начин да му продужи казну. Кажу да постоји вероватноћа да они који су починили страшне злочине према деци не могу да добију помиловање и да морају да одробијају најмање 60 година.

Грађани Колумбије престрављени су самом помисли да би „Звер“ могла опет слободно да шета улицама и надају се да ће остати иза решетака до краја живота.

ОЛИВЕРА КОВАЧЕВИЋ ИЗАЗВАЛА ХАОС НА РТС: Своју емисију претворила у суђење Србији за агресију на Хрватску и БиХ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка обећава Украјини: Стиже оружје

СПС: Наставити политику која се води у Београду

БЕОГРАД БЛОКИРАН ЗБОГ МАРАТОНА: Ево које улице ће данас бити затворене

Извор: Курир.рс/24сата.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu