Printscreen
Америка Свет

(ВИДЕО) ОД ОВЕ ХАКЕРСКЕ ПРЕТЊЕ ДРХТИ АМЕРИКА: Објавиће истину о 11. септембру, ево ко стоји иза пада кула близанки?

Група "Дарк Оверлорд" се појавила 2016. године, а позната је по хаковању медицинских центара.

Хакерска група „Дарк Оверлорд“ је запретила да ће открити на хиљаде тајних докумената који су украдени од осигуравајућих кућа и владиних агенција, а који наводно откривају тајну о терористичком нападу 11. септембра. За ове поверљиве документе траже одређену суму и то биткоину.

ЖЕЉКО ДАБИЋ ПРИЗНАО: У кући Станивуковића планирани нереди у Бањалуци

Ова група је позната по томе што хакују бројне компаније, али и клинике, а сада су објавили линк на коме се налазе поверљиви документи везани за трагедију која се догодила 11. септембра у САД. Истакли су да ће откључати све фајлове ако се не испуне њихови захтеви које су навели у пост у понедељак.

НЕЋЕ НАГОДБУ! МУП Српске одбио преговоре о предаји Давора Драгичевића!

Они тврде да ови докуметни садрже праву истину о ономе шта се стварно десило у овом терористичком нападу.

ТУКЛИ ГА ПЕСНИЦАМА И ЗАПАЉЕНОМ БАКЉОМ! Стравична туча малолетника на Чукарици!

Објавили су тизер који садржи писма, мејлове и неколико докумената у којима се спомињу адвокатске фирме, Управа за безбедност у саобраћају и Савезна управа за авијацију уз обећање да ће пустити још података.

СРПСКА МАФИЈА КОПИРА КРИМОСЕ У ЧИКАГУ, АЛИ РАДЕ НЕШТО ШТО ДРУГИ ИЗБЕГАВАЈУ: Ево како ликвидира српска Коза ностра и колико кошта убиство

Свакоме ко је забринут да би његово име могло да се нађе на овим документима, хакерска група је понудила да плате откупнину у биткоину или ће сносити последице.

БИСМАИЛЛАХ, УБИЋЕМО ТЕ! Александру Вулину присталице Насера Орића упутиле СТРАВИЧНЕ ПРЕТЊЕ СМРЋУ!

Ова група се појавила 2016. године, а позната је по хаковању медицинских центара. Сваки пут би од „својих жртава“ тражили да исплате одређену суму новца како би повратили те податке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ДА СРЦЕ ПРЕПУКНЕ ОД ТУГЕ: Ово је најтужнија новогодишња слика у Србији! Верица поручила мртвом сину: Срећна Нова година, пиле мајкино!

Мрежни рат против Срба: Овако нас Американци систематски уништавају

Чепурин: Путинова реч као тврђава

ДАНАС ЈЕ СВЕТИ ИГЊАТИЈЕ БОГОНОСАЦ Домаћице, ове ствари ни случајно немојте да радите!

ЧОВЕЧАНСТВО ЋЕ СЕ 2019. СУОЧИТИ С НИЗОМ ЕКСТРЕМНИХ ВРЕМЕНСКИХ ДОГАЂАЈА: Пред нама је најтоплија година у историји мерења!

Курир.рс/РТ

Оставите коментар