screenshoot/Youtube
Свет

(ВИДЕО) ОБУЧАВАО ГА ЈЕ СТАЉИНОВ ТЕЛОХРАНИТЕЉ! Његова вештина оставља без даха, када видите шта ради нећете моћи да верујете да има толико година!

Руски систем, односно система, како је Руси називају, иако стара вештина, добро је решење за изазове које намеће модеран начин живота. Са својим специфичностима доноси низ предности у односу на већину борилачких вештина јер, између осталог, нуди специјализоване вежбе снаге комбиноване са кретањем и дисањем различитом брзином.

ЦЕРАР НАПАО СРБИЈУ ЗБОГ ПУТИНА! Змаго Јелинчич му ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО!

Саме вежбе су дизајниране да коригују положај тела и развију велику издржљивост, а осим тога служе да се открију и уклоне негативне емоције.

У руском систему нема удараца, шутева или бацања који трајно уништавају зглобове (оног ко их изводи). Суштинска разлика у односу на остале сличне активности је методолошка — система полази из мира, а не агресије и жеље да се разори противник. Вежба се како да се ударци апсорбују, преусмеравају и избегавају, радије него да се блокирају на крут начин.

ВЕЛИМИР ИЛИЋ: ВРЕМЕ ЈЕ ДА МИ ПОШТЕНИ ДОЂЕМО НА ВЛАСТ!

Вулин послао БРУТАЛНУ ПОРУКУ усташици Колинди: КОМЕ ЈЕ ЈАСЕНОВАЦ РАДНИ ЛОГОР, ТОМЕ ЈЕ И СТЕПИНАЦ СВЕТАЦ!

Та борбена техника тежи да научи човека низ основних идеја и принципа који ће му омогућити да импровизује и да нађе спонтана решења у борби.

Система има још уникатних пракси, попут масаже, техника релаксације, дозираних притисака унутрашњих органа (утробе), које полазници, под надзором инструктора, уче како да примене на својим партнерима и себи.

СДА СЕ ЗАЛАЖЕ ЗА ОСАМОСТАЉЕЊЕ СРПСКЕ?! Додик: Иницијатива СТРАНКЕ БАКИРА ИЗЕТБЕГОВИЋА значи крај БиХ!

Иако је у највећој мери тренирају мушкарци, ту борилачку вештину могу тренирати и деца, по модификованом програму, али и припаднице нежнијег пола.

Ко је пуковник Михаил Рјабко?

Он је пуковник јединице за специјалне операције руске војске, директор и главни инструктор Система штаба у Москви.

ТРАЖЕ ПРОМЕНУ ИМЕНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ? Федерација спрема свилени гајтан

Почео је са тренинзима од своје пете године, а од своје петнаесте је почео да се бави борилачким вештинама.

Оно што је занимљиво је да му је први учитељ био један од личних телохранитеља некадашњег вође СССР Јосифа Стаљина.

(ВИДЕО) ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! РУСКА НОВИНАРКА ЋАСКАЛА СА ВУЧИЋЕМ, ПА МУ УДЕЛИЛА КОМПЛИМЕНТ: Ево шта јој је кроз осмех одговорио председник Србије

Радио је у Министарству унутрашњих послова Руске федерације трениравши лично обезбеђење министра. Био је командант тактичке јединице за спашавање таоца, противтерористичких операција, и неутрализацију наоружаних терориста. Михаил живи у Москви, има чин пуковника и био је помоћник главног тужиоца Руске федерације.

Рјабко је ветеран који је био у бројним војним акцијама такође је и поносни носилац бројних одликовања и награда које је добио од Руске православне цркве.

„САДА ПЛАЧЕ И ОДБИЈА ДА ЈЕДЕ“ Каже да се каје што је убио друга из детињства, али Вељков стриц тврди да је злочин УНАПРЕД ИСПЛАНИРАН

И данас наставља са тренирањем нових ученика као један од главних мајстора Системе у свету.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НИ ТРАГА ОД АВИОНА: Неизвесно да ли ће потрага за несталим фудбалером бити настављена!

КОСМАЈЦУ ВРАЋЕНА ИМОВИНА: После правоснажне пресуде добио назад локале и јемство од 200.000 евра

(ВИДЕО) ЛЕЖАЛА У КОМИ 10 ГОДИНА, А ОНДА ПОЧЕЛА ДА СЕ ПОРАЂА: Ухапшен монструм који је СИЛОВАО немоћну девојку у болници, особље шокирано када се открило ко је злочинац!

(ВИДЕО) ЛИНЧ! Српски војници жестоко кажњени због Божићне песме

(ВИДЕО) ОН ЈЕ ПУКОВНИК РУСКИХ СПЕЦИЈАЛАЦА И НАЈОБУЧЕНИЈИ ВОЈНИК НА ПЛАНЕТИ: Погледајте шта све ради човек кога је тренирао лично Стаљинов телохранитељ! ЊЕГОВА ВЕШТИНА ОСТАВЉА БЕЗ ДАХА

НЕМА НАДЕ ДА ЈЕ ФУДБАЛЕР ЖИВ! Шеф спасилачког тима: Издржао би само неколико сати у води

Извор:Kurir; D.K.

Оставите коментар