ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) О ОВОМ СРБИНУ ПРИЧА ЦЕЛА АУСТРАЛИЈА: Јаков је у Југославији чувао плутонијум, а данас у подруму куће прави НУКЛЕАРНИ БУНКЕР!

Јаков Лончаревић, кога су аустралијски медији представили као Југословена који се у ту земљу доселио 1979. године, доспео је у жижу тамошње јавности кад је откривено да он 20 година гради атомско склониште у подруму своје куће.

Лончаревић се 1979. године прво настанио у Мелбурну, а онда се се преселио у Мињип, 337 километара даље.

10 ДАНА УПОРНО ТРАГАО ЗА НЕСТАЛИМ СИНОМ МИЛУТИНОМ, ПА ГА ПРОНАШАО УТОПЉЕНОГ У РЕЦИ Отац Богомир неутешан: Дах ми је стао када сам угледао његово тело!

Две деценије гради атомско склониште, а до сада је, четири метара дубок бункер опремио са 900 килограма шећера, 200 килограма пиринча и пасуља, 6.000 литара воде, 40 килограма прашка за веш, 200 пари чарапа, 200 гаћа, 100 мајица и 120 килограма меда. Сматра да има хране за две године боравка у бункеру.

Како каже, за изградњу било му је потребно 2.500 џакова бетона, 40 тона рециклираног челика и 20 тона дрвета. Није рекао када очекује да би могао да започне нуклеарни обрачун или ко би га изазвао, али је истакао да је до данас из куће изнео више од 40.000 канти земље. По свему судећи, дошао је тренутак кад мора да престане са радовима на изградњи бункера, јер је изгубио битку са комшијама који су се после 20 година побунили.

ПУЦЊАВА НА АДМИНИСТРАТИВНОЈ ЛИНИЈИ СА КОСОВОМ И МЕТОХИЈОМ: Наоружани Албанци посекоше српску шуму!

Комшијама је досадило да им Лончаревић претвара крај у нешто налик војном комплексу, па су од месног одбора затражили забрану наставка радова и најавили и оштрије мере уколико и упркос забрани настави са радовима.

Дан д: Креће коначни обрачун — Србија има одлучујући адут за одбрану Косова

Лончаревић је у некадашњој СФРЈ радио као чувар постројења у којима су биле ускладиштене залихе плутонијума, па вероватно одатле и иде његова опсесија која је довела до тога да изгради атомско склониште.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД БРОДАРЕВА: У џипу било још двоје деце! Не зна се ко је и када пронашао девојчицу која је страдала

AUSTRALIA'S BUNKER MAN

In the unlikely event of a nuclear war, there's one Australian who's ready and waiting. Jackov has spent the best part of two decades building his very own underground bunker, leaving his neighbours very unhappy. #9ACA | SEE MORE: https://www.9now.com.au/a-current-affair/2018/extras/latest/180320/australia-s-bunker-man/?ocid=Social-ACA

Posted by A Current Affair on Tuesday, 20 March 2018

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДА ЛИ ЈЕ ЗБОГ ОВОГА СРПСКА ВОЈСКА НАЈВЕЋА НА СВЕТУ? Током рата 1885. урадили смо нешто што нико није ни пре, ни после нас

ХАШИМ ТАЧИ: Јесам у Америци, али не због сусрета са ВучићемРС отвара Представништво и у Санкт Петербургу

ДРАМА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Возачу мерцедеса деда избушио гуме, а затим му ШРАФЦИГЕРОМ ПРОБИО ОБРАЗ!

Извор: Курир

Оставите коментар