Foto: Facebook/Ivana Stamekovic
Србија Хроника

(ВИДЕО) НОВИ ДЕТАЉ У СЛУЧАЈУ! Синди тврди: Мој бивши је био НАСИЛАН И ПРЕМА ДЕТЕТУ!

Старатељство над ћерком Петром, Ивана Стаменковић Синди је одавно изгубила, а сада је спор који је водила против бившег супруга Николе Павловића за насилничко понашање у продици, заведено као застарело. Међутим, она је гостујући у емисији "Јутро" код Јоване Јоксимовић и Срђана Предојевића открила неке нове детаље који су шокирали јавност:

– Мој случај је застарео и водим битку од 2012. године. Успут сам изгубила старатељство, иако сам га пријавила да је вршио насиље и нада мном и над дететом. У међувремену је добио забрану приласка мени. Поред свега тога, он добија старатељство. Ипак, због тога што су неки адвокати у корумпираним везама са вештацима, он и поред свега добија папире да је подобнији родитељ од мене – изјавила је Ивана и тако открила да је њен бивши супруг био насилан и према њиховој ћерки Петри.

ЕВО КО ЈЕ ЖЕНА КОЈОЈ ЈЕ ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ПОСЛАЛА ПОРУКУ ПРЕД СМРТ!

Foto: Facebook/Ivana Stamekovic

(ВИДЕО) У ИНАТ: Његошевој деци забранили да осуде НАТО злочин, а онда су узвратили полицији…

Стаменковићева је даље навела и да је желела да се обрати вишим инстанцама само да би више времена проводила са својом ћерком:

(ВИДЕО) РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ВАНЗЕМАЉСКОГ КОСТУРА: Откривено шта је било мистериозно биће!

– Имала је четири године када сам се развела. Питала сам адвоката и за Стразбур. Губим сва права на дете, као да никада нисам била мајка, која ћерку виђа уторком и четвртком по два, три сата и сваки други викенд и тако четри године. То је премало за дете и мајку која може да брине о свом детету и ја сад не могу ништа да урадим – узрујано је говорила некадашња чланица групе „Моделс“.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) Одсекао им парче меса са леђа, испржио и дао им да поједу (18+)

А о њиховом венчању су сви брујали:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Више од 20 земаља ЕУ протерује руске дипломате?

Летње рачунање времена почиње ноћас

СРАМНА ОДЛУКА ЕХФ: Србија дисвкалификована због забране утакмице против тзв. Косова

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
18°
Thu