ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) НОВА СТРАВИЧНА ТЕОРИЈА ПРОПОВЕДНИКА СУДЊЕГ ДАНА: Крвави месец крајем јула значи крај света, имамо доказе у Библији!

Спектакуларни крвави Месец биће видљив крајем следећег месеца и то ће бити крај света каквог знамо, тврде проповедници судњег дана.

Религијски лидери који проповедају теорију о судњем дану и који су до сада погрешили толико пута, сада тврде да ће се смак света догодити на дан помрачења Месеца, 27. јула.

ГОРАН БУЊЕВЧЕВИЋ ИЗГУБИО НАЈВАЖНИЈУ БИТКУ: Спортски директор Фудбалског савеза преминуо у 46. години од последица излива крви у мозак

Најдуже помрачење Месеца 21. века ће трајати скоро два сата и карактерише га крвави Месец, када земљин сателит добије примесе црвене боје.

И док ће љубитељи звезданог неба уживати у бљештавом феномену, проповедници судњег дана ће се припремати за армагедон.

Теорија која је првобитно потекла од хришћанских проповедника Џона Хејџа и Марка Блица који су рекли да је „тетрад“ – четири узастопна помрачења Месеца који су започели у априлу 2014. године са шест пуних Месеца између њих – индикатор краја света, како је то описано у Библији.

Путин на јесен у Србији

Међутим, тетрад се завршио септембра 2017. године и ми смо сви још увек овде.

Теорију су „покупили“ они који слично мисле и пророчанство се изнова појављује неколико недеља пре сваког крвавог Месеца.

Теорија „крвавог Месеца“ се тумачи је из Књиге пророка Јоила, која каже: „Сунце ће се претворити у мрак, а Месец у крв, пре него што дође велики и страшни дан Господњи.“

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У ВЛАДИМИРЦИМА: Хтео да региструје ауто, службеница открила да је БЕГУНАЦ, а онда је извадио РУЧНУ БОМБУ И ЗАПРЕТИО!

Сличан пасус налази се и у Књизи откривења (позната и као Откривење Јованово) и гласи: „Био је велики земљотрес, Сунце је постало црно, а Месец постао крвав“.

Али, астрономи и други стручњаци одбацили су ову теорију као мит.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА ЗВЕЗДАРИ: Мајка умрла у болници, ћерка је пекла и злостављала!? Девојку сместили у „Лазу“

Међутим, иако је мит разбијен на Јутјубу објављени су снимци многобројних проповедника који тврде да ће се смак света догодити за свега неколико недеља.

Помрачење Месеца ће трајати сат и 43 минута у периоду од 27. до 28. јула и биће видљив у већини делова Европе и Азије, Аустралији, јужним деловима Северне Америке и у Јужној Америци.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Север на удару Приштине: Режија да се прогласи „агресија Србије“

ИСПОВЕСТ СРПСКОГ МЛАДИЋА РАЊЕНОГ НА КОСОВУ „Албанац ми је РЕПЕТИРАО пиштољ испред очију, а онда ЗАПУЦАО“

(ВИДЕО) АНАЛИЗА ЦИА: ПУТИН БРАНИ КОСОВО КАО ДА ЈЕ ЊЕГОВО: Американци у проблему, више неће моћи да раде шта хоће!

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ БРИТАНАЦ УБИЈЕН НА ЛЕТОВАЊУ У ХРВАТСКОЈ: Уго Вилсон (26) био је члан озлоглашене банде која је харала Лондоном!

(ВИДЕО) ДОДИК: ВОЈСКА СРПСКЕ ЈЕ СТВОРИЛА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: Трећи пешадијски пук је гарант је опстанка Срба и РС!

Курир/ Мирор

Оставите коментар