Foto: Printscreen Belami
Србија Хроника

(ВИДЕО) ЊЕН БРАТ СЕ УБИО ЗБОГ 22.000 ДИНАРА ДУГА ЗА СТРУЈУ: Попио је отров и умро у најтежим мукама! ОСТАЛО ЈЕ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ ИЗА ЊЕГА!

Мирослав Стојановић (44) расељено лице са Косова и Метохије са боравиштем у нишком селу Јелашница, убио се у уторак попивши инсектицид етиол, само неколико сати након што му је струја искључена због дуговања од 22.000 динара.

ТРАГЕДИЈА КОД НИША! УБИО СЕ ОТАЦ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Мирослав, избеглица с Косова, попио инсектицид због 22.000 динара ДУГА ЗА СТРУЈУ

Стојановић је непосредно пре кобног чина позвао рођену сестру Златку која живи у Бујановцу и најавио самоубиство, рекавши да више не може да издржи сиромаштво јер нема чиме да храни четворо малолетне деце. Затим је отишао до чесме у дворишту, узео етиол у праху, прогутао га са водом и умро у најтежим мукама.

ШИПТАРИ покушали да направе хаос, па подвили реп: СРБИЈА ЗА ПЕТ САТИ РАЗБУЦАЛА ТАЧИЈА

Мирославова сестра Стана Стојановић дошла је из Косовске Каменице да брата испрати на последњи починак, али њена жалост због трагичног губитка увећала се када јој је речено да породица нема новца ни да га сахрани.

– Брат је избегао са Косова 1999. године и са нашом мајком је боравио у избегличком кампу у Сићеву. Оженио се и добио децу, па му је пре две и по године Комесеријат за избеглице купио ову кућу у Јелашници. Међутим, ни он ни његова супруга нису радили, довијали су се како су знали да од социјалне помоћи прехране четворо деце. Кућу су опремили колико су могли, нису ни купатило имали да децу окупају. Брату је то све теже падало али нисмо очекивали да ће подићи руку на себе.

– Како ми је испричала сестра Златка, Мирослав је позвао телефоном и казао јој: „Не могу ово више да издржим, немам 22.000 да платим дуг за струју, деца ће ми гладовати, убићу се“ и прекинуо је везу. Сестра га је звала више пута али се он више није јављао на телефон. Дошли смо да се нађемо снаји и деци у њиховој тузи, али не можемо да им помогнемо финансијски јер ни ми немамо довољно новца. Ево, брат је још ту у кући, снаја је отишла да види да ли може да добије неку помоћ да га бар сахранимо као човека – кроз сузе прича ожалошћена сестра.

(ВИДЕО) ЖИВА ОПЕТ У ЕЛЕМЕНТУ: Колинда је ДОБРА РИБА! Ми смо БОЉИ МУШКАРЦИ ОД ХРВАТА зато су Хрватице заљубљене у нас! ИМАМО ВЕЋЕ АПАРАТЕ ЗА ГАШЕЊЕ ПОЖАРА!

Стана сматра да је Мирослав платио цех и дугогодишњем избеглиштву, јер га је живот у сиромаштву психички уништио.

ХИТ НА МУНДИЈАЛУ! МИСЛИО ЈЕ ДА СУ РУСКИЊЕ, А ОНДА СУ РЕКЛЕ ДА НАВИЈАЈУ ЗА ХРВАТСКУ: А када су откриле одакле им је отац, хрватски репортер остао без текста! СРБИЈА СЕ ОДУШЕВИЛА

– Много су тешко подносили боравак у колективном центру. Наша мајка се 2004. године убила утапањем у Нишави јер није могла да прежали дом који јој је остао на Косову. Мирослав се борио колико је могао због породице, али више није могао да издржи сиротињу – закључује очајна жена.

ЈЕЗИВА СМРТ НА НОВОМ БЕОГРАДУ! МЛАДИЋА (24) ДВАПУТ ПРЕГАЗИЛА КОЛА: Шкода га бацила на паркинг ресторана, а онда га ударио пијани возач!

(ВИДЕО) ПРВИ СНИМЦИ ИЗ БОЛНИЦЕ: Дечаци са Тајланда се опорављају, а свима су се и захвалили!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУТИНОВА ОСВЕТА: Нацистички испади у Русији коштаће Хрвате милионе евра

СУТРА СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Строго је прописано да ово НЕ СМЕМО ДА РАДИМО!

Како је „утакмица смрти“ постала „бег у победу“ — пет најбољих филмова о фудбалу

ЗАЧУЛИ СУ СЕ КРИЦИ ИЗ ПЕЋИНЕ У КОЈОЈ СУ БИЛИ ЗАРОБЉЕНИ ДЕЧАЦИ: Спасиоци откривају ДРАМАТИЧНЕ догађаје последњег дана акције! ПУМПА ЈЕ ПРЕСТАЛА ДА РАДИ, А ВОДА ПОЧЕЛА ДА РАСТЕ

Нови велики пројекат Кинеза у Србији могао би да реши и муку малинара

(ВИДЕО) ОБЈАВЉЕН СТРАВИЧАН СНИМАК УДЕСА О КОМ БРУЈИ ЦЕО СВЕТ: Моменат судара Клунијевог мотора и аутомобила ухваћен на камерама!

Жабац претучен у Новом Саду – ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ!

ПАЛА ТЕШКА ПРОЗИВКА ЗА ЂИЛАСОВОГ ПУЛЕНА: Нисмо ни мотком могли да те избацимо из фотеље!

Извор: Kurir.rs/Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
26°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
32°
Sun