Printscreen
Свет

(ВИДЕО) ЊЕГОВУ ЋЕРКУ СУ УБИЛИ, А ПОЛИЦИЈА НИЈЕ НАШЛА КРИВЦА: Сам је покрено своју ИСТРАГУ и сазнао ужасну ИСТИНУ!

У "пољу смрти" пронашли су нешто језиво.

Миллерова ћерка имала је 16 година кад је отета и убијена у Лиг Ситију у Тексасу 1984. године. За њену смрт нитко није одговарао.

Разочаран напорима које је полиција уложила у расветљавање случаја, Миллер је одлучио да узме ствари своје руке и посвети живот проналаску ћеркиног убице.

ОВО ЈЕ МАРИНА ЗВАНА СМРТ КОЈА ЈЕ СКАКАВЦЕМ ИЗБОЛА МАТУРАНТА: Конфликтна особа, прети и бије, цео град зазире од ње

Лаура је последњи пут виђена 10. септембра 1984. на телефонској говорници у склопу маркета у Лиг Ситију. Шест месеци од њеног нестанка, пас је у једном пољу пронашао људску лобању.

Полиција је открила да је реч о 23-годишњој Хајди Фај, локалној конобарици која је нестала годину раније. Занимљиво, била је на истој телефонској говорници као и Лаура.

Милер је тражио од полиције да претражи поље у нади ће пронаћи и његову ћерку. Покушао је да им укаће на повезаност та два случаја, али одбили су га.

У фебруару 1986., двоје деце док су се возили бициклима пољем наишли су на нове кости. Неиндетификована жртва, у раним 20-има убијена је хицем у леђа и бачена у поље неколико недеља, а могуће и месеци раније.

Тело је нађено неколико стотина метара даље од места где су нађени остаци Хајди Фај. Полиција је исти дан претражила поље и пронашла и Лаурино тело. Тело још једне неидентификоване девојке нађено је на истом подручју 1991. године.

ОТКРИВАМО НАЈВЕЋИ СКАНДАЛ ЗАДРУГЕ: ЛУНИН ОЧУХ МАНИПУЛИШЕ СМС ГЛАСОВИМА, ПОСРЕДИ НЕВИЂЕНА КРАЂА?

Поље је стекло назив „поље смрти“, а налазило се у непосредној близини „пакленог аутопута“. Наиме, прометница И-45 добила је тај назив јер је од 1970. године на њој више од 30 жена мистериозно нестало или убијено.

Милер је уверен да су Лаура, Хајди и непозната девојка жртве истог мушкарца којег је он сам открио док је водио властиту истрагу.

Клајд Хедрик живео је у истој улици где и Милерови пре него су се преселили у Лиг Сити. Знао је његову ћерку и некад би с њом попричао кад би био у пролазу.

Једном су Лаура и пријатељи, тврди отац, наводно посетили Хедрика и пушили заједно марихуану. Годину дана након што је Лаура убијена, Хедрик је оптужен због оскврнућа тела. Тврдио је да се жена по имену Елен Бисон утопила док су заједно били на купању. Наводно су се пре тога упознали у једном клубу.

(ВИДЕО) ВАНРЕДНО У ПЕТРОВЦУ НА МЛАВИ Пукла брана, бројна села ПОПЛАВЉЕНА!

Тврди да се престрашио кад је схватио да је мртва па је у нападу панике сакрио њено тело. Полиција није поверовала у његову причу. Након што су ископали леш несрећне жене послали су га на обдукцију која је показала да је узрок смрти траума главе.

ИСПОВЕСТ РОЂАКА ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈУ ЈЕ ЗЛОСТАВЉАО ГАЗДА КАФИЋА НА АДИ Пекао ју је струјом, ОБРИЈАО гениталије, а онда СИЛОВАО!

У мају 2013. Хедрицк је ухапшен због њеног убиства. Иако је пред судом тврдио да није крив, осуђен је за убиство из нехата. Добио је 20 година затвора.

Милер је 2014. подигнуо тужбу против Хедрика због убиства.

– Уопште немам дилему да је он одговоран за смрт моје Лауре, Хајди и треће девојке. Борићу се док га не осуде за њихову смрт – каже Милер

ДРАМА НА НЕБУ ИЗНАД БЕОГРАДА! Ново ванредно слетање на „Николу Теслу“, ПУТНИЦИ ДИВЉАЛИ ПО АВИОНУ!

Хедрик све оптужбе пориче.

Милер је за „Гардијан“ рекао да је готово деценије провео тражећи власника „поља смрти“ и претражујући сваки његов комадић. Организовао и групу волонтера која му је помагала у потрази. Данас Милер и стотине волонтера користе разна средства, од бродова до дронова и коња у потрази за десецима несталих.

ВОЗАЧ ТОЈОТЕ ВЛАДИМИР В. ПУШТЕН НА СЛОБОДУ: Нису ми радиле кочнице, нисам могао да се зауставим

Помогли су у наласку готово 400 људи те 238 посмртних остатака. Рекао је да би му довољна задовољштина била да Хедрик призна да је убио његову ћерку као и да напокон открије идентитет треће жртве.

– Постоји само једна ствар која је гора од тога да вам убију дијете, кад знате да вам дете негдје лежи мртво и да нисте никад имали прилику опростити се од њега – казао је Милер за „Хјустон Прес“ пре три године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУТИН РУСКИЊАМА ДОЗВОЛИО СЕКС СА СТРАНЦИМА! Председник Русија укинуо „савет“ из Думе!

Хаос пред први меч Шпаније: Умало туча у врху репрезентације

(ЈЕЗИВЕ ФОТОГРАФИЈЕ) ОВАКО ИЗГЛЕДА ПРЕТУЧЕНИ ПОЛИЦАЈАЦ ЈОВИЦА НИКОЛИЋ! Биљана Поповић Ивковић: НАДАМ СЕ АДЕКВАТНОЈ КАЗНИ!

ОВО ЈЕ ПОСЛЕДЊЕ РАДИО НЕСТАЛИ НОВИНАР ЦВЕТКОВИЋ Претње добијао и раније, на колима му оставили ЈЕЗИВУ ПОРУКУ

Извор: Espreso

Оставите коментар