Printscreen
ВИДЕО Забава

(ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНО: Видела је свог дечка како непомично лежи, а онда је учинио нешто НЕСВАКИДАШЊЕ! Плакала је од СРЕЋЕ!

Друштвеним мрежама кружи снимак младића с Филипина који се претварао да је погинуо у несрећи само да би неколико тренутака касније запросио девојку.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД БЕШКЕ: Аутомобил потпуно смрскан, саобраћај стоји

Мушкарац касније идентификован као Џефри Делирио, сцену је наместио уз помоћ полиције, која је паркирала своје возило испред њега док је он лежао и изгледао беживотно уз мотор.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ЛОКАЛНОГ ТАЈКУНА РОДОЉУБА ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ! Остао дужан 4 милиона евра! МЕШТАНИ МИСЛЕ ДА ЈЕ ЖИВ

Полиција је тада на сцену довела његову девојку Шиелу Парајанон, којој су рекли да се припреми на најгоре. Она је у паници дотрчала до њега и почела да плаче, док се он припремао да клекне испред ње и извади прстен.

РАТ ОКО ОБЕЗБЕЂИВАЊА ЛОКАЛА: Брутални навијачи направили хаос у Бетон Хали, претукли обезбеђење, власнике и ГОСТЕ да би „ПРЕУЗЕЛИ КЛУБ“

Марк Апура, пријатељ пара који их је снимио, рекао је да је просидба била „јако романтична“ и да је пар „био пун љубави“ након лажне несреће.

ДАЧИЋЕВА СЕСТРА ИМАЛА УДЕС НА ИБАРСКОЈ!

„Било је необично. Људи измишљају чудне начине за просидбу. Џефри је изгледао као да је тешко повређен, али оживео је кад је дошла његова девојка. Срећан сам што помажем да се шири љубав“, додао је.

ХОРОР ИСПРЕД ПАНЧЕВАЧКОГ ВРТИЋА: Девојчица пронашла шприц и иглу, па покушала да уради ЈЕЗИВУ СТВАР! Другу ујео пас луталица! Родитељи у паници

Boyfriend stages fatal motorbike 'crash' for bizarre wedding proposal

This is the bizarre moment a boyfriend played dead in a fake motorbike accident in front of his distraught girlfriend – before making a surprise marriage proposal.The man, later identified as Jeffrey Delrio, staged the scene with help from traffic cops who parked their truck in front of him as he lay lifeless on the ground next to his motorcycle. A traffic officer then arrived at the scene with his girlfriend Shiela Parayanon and told her to prepare for the worst. Visibly panicked, she ran over to Jeffrey in floods of tears on the road in South Cotabato, the Philippines, on September 30.But as cops motioned to revive him, Jeffrey, a soldier, sat up and produced a small red box containing an engagement ring from his pocket and asks in Filipino: ''will you marry me?''The relived woman's tears changed to a smile and laughter as she hugged the female officer. She accepted her boyfriend's proposal.Onlooker Mark Apura – a friend of the couple who recorded it for them – said the proposal was ''very romantic'' and that the couple were ''both full of love'' after the faked accident.He added: ''It was unusual. People keep thinking of strange ways to make marriage proposals. Jeffrey looked like he was very badly injured but then came alive when his girlfriend was there. I am happy to help spread the love.''Despite some people saying the stunt was endearing, others said that they would be ''furious'' if their partner put them through such an ordeal.Sara Celis said: ''It's such a strange thing to . If I was the woman I would have dumped him right there.''

Posted by LiveLeak Club on Wednesday, 3 October 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Џихадисти разрадили паклени план напада на српске светиње на Косову: Од ИСИС добили 9.000 евра за дизање у ваздух Грачанице и Косовске Митровице

СРБИН И ХРВАТ У СРЕДИШТУ НЕВИЂЕНОГ СКАНДАЛА! Белгија на ногама! Познати српски менаџер ухапшен због намештања утакмица!

ТОМА ФИЛА ОТКРИВА ЈЕДИНИ НАЧИН ДА СЕ САЗНА КО ЈЕ УБИО ЈЕЛЕНУ МАРЈАНОВИЋ! Проблем је што нико нема петље за то!

(ФОТО) ЗБОГ ФЛЕРТА С ВОДИТЕЉОМ ОСТАВИО ЈУ ЈЕ ДЕЧКО: Сад се Јелена Розга уживо пожалила да се Срђан охладио од ње, а Јована јој открила ПРАВИ РАЗЛОГ!

ЛАЗАНСКИ: О чему се ћути на безбедносним форумима у Србији

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat