Printscreen
Русија Свет

(ВИДЕО) НЕУНИШТИВИ АТОМСКИ ДРОН: Руско оружје које Америма ствара ВЕЛИКЕ ГЛАВОБОЉЕ, јер немају чиме да га зауставе! С правом носи име БОГА МОРА

Руски нуклеарни дрон у облику џиновског торпеда „Посејдон“ ће моћи да оствари високе вредности брзине у кретању под водом. Том приликом ће моћи да маневрише како по курсу, тако и по дубини.

Албанци масовно беже са Косова: Њих 40.000 одлази, у току је велика сеоба

Све ове карактеристике му омогућавају да буде практично незаустављив, тачније у овом моменту не постоји против-оружје или подводни пресретач који би могао да га угрози.

Како саопштава интернет портал РГ, неименовани извор из војно-индустријског комплекса је рекао да ће се нуклеарни подводни дрон кретати брзином од 110 чворова (више од 200 км/час).

Патријарх Иринеј похвалио Додика: Поздрављам председника и честитам му на храбрости да каже оно што сви желимо

Његова платформа ће по свему судећи бити једна од нуклеарних подморница која се налази у наоружању руске војске.

Она ће га одбацити попут авиона који лансира ракету, после којег се пали основни маршевски мотор. „Посејдон“ ће овакве вредности своје брзине моћи на достићи на дубини од 1000 метара, што га чини изузетно опасним, практично неухватљивим подводним објектом.

ЦИА ЋЕ БИТИ ЈОШ СТРАШНИЈА И ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ОНО ШТО ЈЕ БИЛА! Да ли се то Трамп БРУТАЛНО свети ДИП СТЕЈТУ?

Достизање и одржавање ове брзине која је изузетна када је у питању кретање кроз водену масу, омогућиће ваздушни мехур који ће се створити око објекта.Овај ефекат ће значајно смањити отпор воде који се јавља приликом кретања.

Највеће вредности брзине које су постигнуте у условима под водом и даље држи руска ракета-торпедо „Шквал“ која је са својим 370 км/час и даље представља недостижну границу. Међутим, она има ограничен домет (до 13км), и може да се употребљавама на малим дубинама која не прелази 30 метара.

(ВИДЕО) Скандал на ломљењу чеснице у Загребу! Бандић „на муфте“ извукао новчић

Када је у питању подводни нуклеарни дрон-торпедо „Посејдон“ осим радне дубине од 1000 метара, говоримо и о дометима који ће достизати фантистичне бројке од неколико хиљада наутичких миља.

(ФОТО) ПЛАКАТИ У БАЊА ЛУЦИ „Патријарх Вартоломеј – поганин и цариник“

Још једна веома важна ствар коју ће поседовати „Посејдон“ јесте способност маневра како по курсу, тако и по дубини (као прави дрон). Све ове карактеристике му омогућавају да буде практично незаустављив, тачније у овом моменту не постоји против-оружје или подводни пресретач који би могао да га угрози.

Недавно су се појавиле информација о почетку подвнодних тестирања руског дрон-торпеда „Посејдон“. Она ће се изводити у морским/океанским условима, на полигонима који су премрежена ултра-осетљивим сензорима за откривање објеката под водом.

ЦЕЛЕ ГОДИНЕ ЋЕ ВАС ПРАТИТИ СРЕЋА И БЛАГОСТАЊЕ За Бадње вече морате да урадите ОВО у тачно одређено време!

(ФОТО) БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ НА СВЕТУ! Овако се Јужна Америка опростила од легендарног Шекија!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нова иницијатива: Отворити границе између Србије, Црне Горе и РС

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ УБИЦА У БЕЛОЈ ЈАКНИ! Он је усмртио човека на Бановом Брду усред бела дана! Потрага широм Србије за Суботичанином (38)!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri