screenshot
Србија Хроника

(ВИДЕО) НАТАШИНА МАЈКА ОТКРИЛА ДЕТАЉЕ: Лука је моју ћерку физички, економски и психички малтретирао!

Наташина мајка Мира Беквалац укључила се телефонски уживо током емисије на ТВ Хаппy и испричала како је упознала Луку и шта је њој ћерка испричала да се то вече дешавало.

Она се присетила ситуације када га је упознала на салашу, када јој је рекао да нема намеру да се дружи са таштама.

НАТАШИН ОТАЦ У ИСПРИЧАО КРОЗ СУЗЕ: Убио бих за њу! Срећа његова што нисам раније стигао у Београд

„Извините, али ја сам морала да назовем, јако сам узбуђена и није ми добро. Лука и ја од првог дана нисмо имали неки контакт. Упознала сам га случајно на салашу, он се према мени понео као да не зна да сам мајка. Није ни устао да се поздрави. Она сам ја пришла и он је рекао да нема да се дружи са таштама, нити да ручава и пије кафу са њима. Ако ја желим да разговарам са својом ћерком, да то и расправим. На то сам рекла да немам шта да причам са њом, да ја своје дете знам добро, али да желим да причам са њим.

Он је устао, вратио се, сео и рекао Изволите. Питала сам ко је, он је рекао своје име, ја сам рекла да ми то ништа не значи. Ја сам ИТ стручњак, а ни то ми ништа не значи. Пошто сам видела да је то баш била велика заљубљеност, видела сам где то води, питала сам га да ли је способан, пошто још није била трудна, и да ли је у стању да издржава дете и жену. Он ми је понудио банковни рачун, ја сам рекла не и да ме то не занима, али Наташа неће моћи да ради и да ли је он свестан тога. Он је рекао да је свестан, али је за месец дана иницирао продају њеног стана, наводно да би купио пентхаус изнад њеног стана, почео је да га показује муштеријама, и мене је водио. Затим је инсистирао да се салаш на њега преведе, да би могао да улаже кад све буде готово“, испричала је Мира.

Она је додала да је њена ћерка физички, економски и психички малтретирана.

НЕ ТРЕБА МИ ОРДЕН ОД АМЕРИЧКИХ РОБОВА! Асад вратио Француској ЛЕГИЈУ ЧАСТИ!

„Сваки пут кад су они били у свађи ја сам то осетила. Видела сам у петак да нешто не штима. И кад су били заједно то је било такво изјављивање љубави да је то одвртано. Он је манипулатор, београдски лузер који иде од девојке до девојке. Моја ћерка је заљубљиве природе и то је признала. Али он конзумира алкохол и то знам. Што се тиче економског млатерирања, оставио је без аута и без динара. Он је одвојио целу породицу, пријатеље, сараднике. Ми је нисмо напуштали, али ја сам видела да то неће дуго трајати“, додала је она у емисији на ТВ Хаппy.

Наташина мајка је испричала шта јој је ћерка испричала да се дешавало то вече.

„Она је испричала да је он дошао, спавао, видела је шта је видела. Каже да није имала обичај да гледа њему у телефон, али му је слала поруке и звала га, није јој одговарао, а она се забринула. Онда је устала и видела да је дошао и заспао. Узела му је телефон и рекла је „Само да видим кад сам ти послала задњу поруку“, а он је на то скочио и било је што је било“, наводи Мира.

Њена мајка је испричала да није тачна његова верзије приче према којој је Лука ујутру пољубио жену и отишао.

„Он је мислио да ће то проћи како увек пролази. Испричао је „Дошао сам, пољубио сам жену и отишао“ и то је тако пролазило. Овог пута је ушао у собу пољубио бебу, пришао њој и а она му је рекла „Да ли је могуће да ти сад долазиш да ме пољубиш, напље, пакуј се!“, а он је спаковао ствари и рекао „Је л тако? Баш смо се окуражили“. Претходних пута није било физичког насиља, па је то можда и могло да прође. Овог пута је било физичког насиља, преко тога није могла да пређе“, каже Мира.

(ВИДЕО) ПОЛИТИЧКИ СЕКС СКАНДАЛ ТРЕСЕ ХРВАТСКУ! Један од најмоћних људи ХДЗ слао своје порно фотке са љубавницом!

Она се подсетила и да ствари нису биле сјајне ни пред порођај, као ни после тога.

„Задњи дан пред порођај дошла је и довела дете, ја сам јој рекла „Ти дете ниси нормална, не можеш да седнеш у кола, а довела си дете. Трећи дан кад је изашла из породилишта, она је довезла дете, ја сам на то рекла „Ово је крај“. Њега није било брига, није се трудио да она буде добро током трудноће, да помогне око детета, видела сам да то не функционише“, додала је њена мајка.

.

Posted by Zorica Vučić on Thursday, 19 April 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АМФИЛОХИЈЕ ЗА РИА НОВОСТИ: НАТО се свети противницима САД, а отео нам је Космет!

(ВИДЕО) ХОРОР У БУГАРСКОЈ На утакмици експлодирала бомба, полицајка завршила у крви!

УХАПШЕН МЛАДИЋ У ПОЖАРЕВЦУ: Продавао марихуану, у стану му пронађена дрога

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
18°
Thu