Wikipedia
Америка ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) Најзлогласнији мафијашки убица: Убио преко 300 људи, одсецао им прсте и вадио зубе, а то није радио ЗБОГ НОВЦА

Ричард Куклински, звани Ајсмен (Ледени), био је плаћени убица који је радио за мафију. Будући да није био Италијан, никада није био "део" озлоглашеног криминалног клана, али је могао да буде. Неки кажу да је по налогу својих шефова убио више од 300 људи.

Многи тврде да то није радио због новца, већ да је био психопата, који је нашао начин да на убијању и заради.

(ВИДЕО) ИСКАСАПИЛИ ТЕЛО НОВИНАРА ЗА 7 МИНУТА! Комадали су га док је још био жив, а звук тестере угушили музиком!

Рођен је у Њу Џерсију 1935. Још као дечак је открио да ужива у убијању комшијских мачака, а касније ће убијање бити нешто што му пружа највеће задовољство у животу. Прва његова жртва био је локални насилник, кога је убио када је имао 14 година.

Ričard Kuklinski, zvani Ajsmen
Printscreen

Напустио је школу, а 50-тих година повезао се с локалним криминалцима у Њу Џерсију. У 18-тој је први пут убио по наруџбини.

На велику жалост ове грдосије од човека (био је висок скоро два метра и тежак 150 килограма), већина првих послова није подразумевала убијање – углавном су били везани за крађу и изнуду.

Средином 50-тих отишао је у Њујорк у потрази за људима које ће убијати: понекад су то биле особе које је познавао од раније, понекад неко кога је видео на улици, а понекад неко ко га је иритирао. Убијао их је на све могуће начине, зависно од расположења и околности. Говорио је да га узбуђује када прсне цијанид жртви у нос.

(ВИДЕО/ФОТО) ОВО ЈЕ ТИНЕЈЏЕР КОЈИ ЈЕ ПОБИО 18 И РАНИО 70 ЉУДИ: У мобилном Владислава Росљакова (18) пронађен ЈЕЗИВИ СНИМАК који је направио пре него што се убио!

Крајем 50-тих сарађивао је директно са шефом бруклинске мафије Ројем Демеом, озлоглашеним убицом чија је организација била део мафијашког клана Гамбино.

Брзо је схватио да је Куклински талентован за убијање. Међутим, Ајсмен није радио само за Демеа, већ и за цео клан Гамбино, и ускоро је у тим круговима добио надимак „Сам Ђаво“.

Karlo Gambino
Karlo Gambino/Wikipedia

Да не би био ухваћен, Куклински је одсецао прсте жртавама, како полиција не би имала њихове отиске прстију. Кад год је могао, вадио им је и зубе. Често их је бацао у реку Хадсон, надајући се да ће им се тела толико изобличити да их нико неће препознати.

СПИСАК ЗА ЧИШЋЕЊЕ: Хапсе министре, директоре и челнике општина

Истовремено, засновао је породицу. Године 1961. оженио се Барбаром, с којом је добио троје деце. Пре него што су се венчали, већ је убио око 65 људи.

Понекад је био добар према њој: био је добро расположен, издржавао је породицу и волео децу. Међутим, често ју је тукао и претио јој ножем, говорећи јој да је његово „власништво“. Говорио јој је да ће убити целу породицу ако га икада напусти. Поверовала му је, иако је касније тврдила да није знала да је прави убица.

Убијао је за мафију у 60-тим, 70-тим и 80-тим годинама прошлог века, али је строго раздвајао професионални и друштвени живот. Нико из комшилука није могао да види сумњиве типове у његовој кући.

Почетак његовог краја био је пристанак једног од његових „пријатеља“ из кругова мафије на сарадњу с полицијом, која га је опремила микрофоном и чула разговор у коме се Куклински договарао о убиству. Било је то 1985, а годину дана касније Куклински је ухапшен.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ МАСОВНУ ТУЧУ МИГРАНАТА У САРАЈЕВУ: Више од 30 мушкараца се дохватило насред улице

Осуђен је на доживотну робију пошто је проглашен кривим за седам убистава. Умро је 2006, након што је сазнао да поред убијања воли још нешто: публицитет. Давао је интервјуе за различите листове и телевизију. Тврдио је да је добио 40.000 долара за убиство Џимија Хофе, шефа синдиката у Њу Џерсију чија је смрт и даље обавијена велом тајне.

Говорио је да се никада није покајао због онога што је урадио, осим што је повредио породицу. Било му је важно да му опросте, али нису. Последњи пут кад је разговарао са женом био је смртно болестан и тражио је од ње да каже лекарима да га реанимирају ако умре. Није то урадила.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Скоро половина америчких војника очекује почетак великог рата

КОМПЛЕТАН АРСЕНАЛ НА ДОХВАТ РУКЕ Улице пуне јефтиног оружја, бомба 10 евра, шкорпион из Крагујевца 150 евра, зоља 100 евра!

Два авиона коалиције грешком напала Курде

МОНСТРУОЗНО Баба избола унуку (1), па је испекла у рерни

НЕВЕРОВАТАН ОБРТ У ИСТРАЗИ МИСТЕРИОЗНЕ СМРТИ ХРВАТСКОГ ХУЛИГАНА: Фирића прегазила 3 АУТОМОБИЛА након што је избачен из возила у покрету?!

Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri