Foto: YouTube prtscr / Docastaway
Занимљивости

(ВИДЕО) НАЈСТАРИЈИ РОБИНЗОН (82) НА СИЛУ ОДВЕДЕН СА СВОГ ОСТРВА: Једина жеља му је била да умре на месту на којем живи сам, већ 30 година! Ево како је себи створио рај!

Јапански Робинзон (82) који живи на удаљеном острву сам већ скоро 30 година, углавном го, без одеће, приморан је да напусти свој рај због слабљења здравља.

ЈЕЛ ТО ПОЛИТИКА: БЕЧИЋЕВ ПАРТНЕР ПРОМОВИШЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ!

Масафуми Нагасаки је још од 1989. године живео на острву Сотобанари, које се налази у ланцу острва у близини Тајвана. Упркос томе што није имао никакву одећу, водио је веома дисциплинован живот са строго одређеном дневном рутином.

СРБИ, АКО НЕЋЕТЕ ДА СЕ НЕРВИРАТЕ, НЕ ЧИТАЈТЕ ОВО: Овако је трећи Албанац из швајцарске репрезентације коментарисао Џакин и Шаћиријев скандал

утарњи ритуал је укључивао вежбање а након тога неколико сати чишћења плаже и то у белим рукавицама, а потом грабуљање.

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

FOTO: YOUTUBE PRTSCR / DOCASTAWAY

ЦРВЕНИ ТЕРОР: ЕВО ЗАШТО ЈЕ СИН ЧУВЕНОГ ВОЈВОДЕ ОСУЂЕН НА 10 ГОДИНА!

„Никада нисам видео чистију плажу од његове, чак ни у најскупљим и најлуксузнијим хотелским ризортима“ рекао је Алваро Серезо који је недавно снимио филм о одстрву где је Нагасаки живео.

Нагасаки је напустио посао на главном јапанском острву Хоншу, како би наставио да живи усамљеничким животом, далеко од буке и цивилизације.

АФРИЧКИ НОВИНАР ИЗБЛАМИРАО ПЛЕНКОВИЋА: Шта је то Хрватска?

Серезо каже да је стари пуистињак морао да напусти острво у априлу јер га је једна особа видела на острву и рекла да је изгледао веома слабо.

Одлука о његовом „уклањању“ са острва је уследила упркос Нагасакијевој жељи да на њему проведе и свој епоследње дане.

„Већ сам рекао својој породици да ћу овде умрети“ рекао је Нагасаки у Серезовом филму. „Моја жеља је да умрем овде и не узнемиравам никога. Волео бих да ме убије тајфун тако да нико ни не покушава да ме спаси“ рекао је овај Робинзон.

ОРЛОВИ, СПРЕМИТЕ СЕ! Ово је састав Бразила за окршај са Србијом! Одредили и новог капитена!

Серезо је рекао да су људи који су видели Нагасакија позвали полицију и одвели су га назад у цивилизацију.

„Није могао ни да се опире и супротстави јер је био превише слаб. Неће му дозволити дасе врати“ рекао је Серезо и додао да нагасаки сада живи у државној установи на оближњем острву.

„Буквално је избачен са острва: Здравље му је о.к., највероватније се само мало разболео или прехладио, али више му не дозвољавају да се врати. Готово је.“ рекао је Серезо.

ВАСПИТАЧИЦА МИ ЈЕ ПРЕТУКЛА БЕБУ! ЈЕЗИВЕ ОПТУЖБЕ МАЈКЕ ИЗ ПАРАЋИНА: Отишла сам по дете, а затекла је у модрицама и подливима! А ОНДА ЈЕ ДАЛА ШОК ОДГОВОР!

Извор:Kurir.rs / USA Today

Оставите коментар