Printscreen
Америка ВИДЕО Свет

(VIDEO) MONSTRUM SA ZELENE REKE PRIZNAO DA JE ZADAVIO 71 ŽENU: Mislio sam da mogu da ih ubijem koliko želim, a da me ne uhvate!

"Не верујем у човека, Бога ни ђавола. Мрзим целу проклету људску расу, укључујући и самог себе… Вребао сам слабе, безопасне и наивне. Томе су ме научили други: Снага ти даје право", изјавио је Гари Ридгвеј најозлоглашенији амерички серијски убица у историји.

Он је био гори и од најгорих кољача. Бројем убистава Ридгвеј је надмашио Џона Вејна Гејсија, познатог као ‘Кловн убица’ који је убио 33 младића, Теда Бандија који је усмртио 36 жена и Џефрија Дамера који је убио 19 младића.

Једна Африканка постала је права шумадијска снајка: Неколико ствари посебно цени у Србији, а ево и како се снашла у селу крај Младеновца

Амерички аутолакирер Гари Ридгвеј, бивши радник у фабрици камиона, рођен 1949. године убијао је у Систлу, током 80-тих и 90-тих година, најчешће проститутке и то дављењем.

Његова кривица доказана је тек 2001. када је ДНК методом потврђено да је сперма на четири жртве његова. Прозван је “убица са Зелене реке” по месту на ком је остављао већину тела својих жртава. Нека тела су пронађена поред аеродрома и ауто-путева.
Неке своје жртве би силовао је и пре и после убиства.

Он је признао убиства на данашњи дан 2003. у нади да ће да избегне смртну казну. Признао је убиство 71 жене, али су му доказана тек 48 убиства. Смртну казну је избегао само захваљујући томе што је пристао да покаже где је закопао остатке својих жртава.

Форензичаре је водио недељама по местима на којима је остављао лешеве својих жртава. То су углавном биле проститутке, тинејџерке које су побегле од куће, бескућнице… Први пут је убио 1982. а последњи пут 1998. године.

Ридгвеј је био првоосумњичени за убиства још 1983.године, али нису иимали довољно доказа да га оптуже. Чак је ишао и на полиграф и прошао.

„Убио сам толико жена да нисам могао ни да их пребројим. Не сећам се више њихових лица, било их је много. Ловио сам проститутке јер сам мислио да могу да их убијем колико желим, а да ме не ухвате“, изјавио је овај монструм на суду.

И Немци су му се дивили: Херојска смрт заборављеног српског јунака који је пред стрељачким водом урадио невероватну ствар да би се борио до самог краја

По његовим речима, убиство проститутке се обично касно пријављује, тако да му је било лакше да заметне траг. Што се мотива тиче, он је хладнокрвно изјавио да је желео да убије што више проститутки, да је уживао у томе и да не осећа никакву грижу савести.

Испричао је како је нека од тела, упакована у пластичну кесу стављао у пртљажник аутомобила и уживао возећи се по граду присећајући се на оно шта је урадио. Некада би зауставио аутомобил поред пута и ‘водио љубав са мртвим телима’.

Гари Ридгвеј је осуђен је на 48 доживотних казни без могућности помиловања.

(ВИДЕО) БРУКА И СРАМОТА НА ПРЕДСТАВИ АУДИЦИЈА: Београђани дошли да се забаве, а Емир им сервирао скраћени говор из Сребренице!

Извор: 24sata.hr/kurir.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЈЕЗИВИ СНИМАК ТРАГЕДИЈЕ У РУСИЈИ: У урушавању зграде страдала и беба

Црногорци гину и падају у ропство

Јовановић: ОЕБС неће доћи, то је речено Јанковићу, Јеремићу…

Оставите коментар