Printsreen YT
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) МЛАДИЋ ИЗ ПАКЛА: Убио је ПРЕКО 70 ЉУДИ, а када су га питали ЗАШТО СЕ НЕ КАЈЕ, дао је ЈЕЗИВ ОДГОВОР

Серијски убица који је извршио преко 70 злочина и након што је 30 година провео у затвору, и даље је на слободи. Ипак, постоји једна ствар која Педра Родригес Филхоа разликује од свих других убица на свету - он убија искључиво злочинце!

Педро Родригес Филхо постао је познат након што је решио да почне да убија серијске убице. Аналитичари који су се бавили његовим случајем установили су да је он “савршени пример психопате”, наводи Виралнова.

(ВИДЕО) ОТЕЛИ ЈЕ ВАНЗЕМАЉЦИ: Жена која ово тврди кандидовала се за Конгрес и открила тајне које су јој поверили у свемирском броду!

Педро је насиље осетио још док је био у мајчином стомаку. Свакодневно малтретирање и физичко насиље над његовом мајком од стране оца, оставиле су последице и на Педра. Већ по рођењу, лобања му је била оштећења од силних удараца и шутирања.

Већ у Педровој четрнаестој години било је јасно да није као друга деца. Након што је његов отац отпуштен због крађе хране, Педро је решио да се освети надлежном који је био задужен за очев отказ тако што га је убио.

(ВИДЕО) Рекла су јој да јој се брат убио, али када је видела опроштајно писмо било јој је јасно да је УБИЦА У КУЋИ

Након тога био је принуђен да живи у константном бекству. У целој тој фрци успео је да се заљуби. У питању је била девојка под именом Марија Апаресида Олимпија. Међутим, Марију је убила локална банда, и то непосредно пре Педровог 18. рођендана.

Своје тинејџерске године провео је у освети. Желео је да они који су му одузели животну љубав плате за своје злодело.

УЛАЗАК У ЕУ ИМ ДОНЕО ИСЕЉАВАЊЕ И ПАД НАТАЛИТЕТА – У Хрватској почели да затварају школе!

Након што је његов отац монструозно убио Педрову мајку мачетом, Педро је решио да ни њему не остане дужан. Како му је отац био у затвору, Педро га је при једној посети избоо на смрт. Затим му је извадио срце и сажвакао га.

Ухапшен је и затворен, а онда је у бразилском затвору убио је још 47 осуђених криминалаца. У разговору са психијатрима рекао је да се не каје јер верује да ће свет без њих бити боље и сигурније место и да никада није убио недужног човека.

ЈОВАНА ЈЕ СА 18 ГОДИНА ОТИШЛА У МУП ДА ИЗВАДИ ЛИЧНУ КАРТУ: Тамо је сазнала ужасну истину!

Локални закони били су такви да је Педро могао бити осуђен само на 30 година затвора без обзира на то што је број његових убистава стално растао. На слободу је пуштен 2007. године, а процењује се да је убио између 70 и 100 других криминалаца.

Медијима који су га сачекали испред затвора по ослобађању дао је обећање – убиће све чланове бразилске мафије који буду имали ту несрећу да му се нађу на путу!

ГОСПОДЕ БОЖЕ Деда није дао другом деди да иде ПРЕКО РЕДА, уследила свађа, а онда је један ПАО МРТАВ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МИНИСТАРСТВО ЕКОЛОГИЈЕ И СРПСКИ ИНФЕКТОЛОЗИ УПОЗОРАВАЈУ: Прете нам опаке тропске болести због нагле промене климе!

УКРАЈИНЦИ ДОВЕЛИ 50 АРАПСКИХ СНАЈПЕРИСТА, РУСИ СПРЕМАЈУ СПЕЦИЈАЛЦЕ ДА ИХ ПОЧИСТЕ: Кључа у Донбасу!

НЕОЧЕКИВАНО! Ђорђевић је једног играча ослободио обавеза у репрезентацији, Бирча отпао, чека се договор са овим НБА асовима!

СРБИНУ ЈЕ ИЗГОРЕЛО СВЕ ШТО ИМА, А ОН ЈЕ СПАСАВАО САМО ЈЕДНУ СТВАР! Није новац, нису фотографије! ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ УМАЛО ИЗГУБИО ЖИВОТ!

Дневно.рс/ФОто: Принтскрин ЈТ

Оставите коментар