Малезијски авион (Фото: Јутјуб)
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА МХ370 КОНАЧНО РЕШЕНА? Стручњак тврди да зна тачну локацију несталог малезијског авиона и шта му се догодило

У документарцу Националне географије "Исушимо океане", стручњаци тврде да знају тачну локацију МХ370.

ДРАМА У НОВОМ САДУ: Ножем насрнуо на таксисту узвикујући Алаху акбар? Носио је панцир, а онда се појавила ИНТЕРВЕНТНА! ЕВО ШТА КАЖУ ОЧЕВИЦИ

Авион, односно, оно што је од њега остало, налази се 35 степени јужно на линији познатој као седми лук, која се односи на време када је летелица последњи пут послала сателитску поруку.

ОГЛАСИО СЕ И КОЛИНА! Ево шта најбољи судија свих времена каже о СПОРНОМ ГОЛУ Звезде!

Уз помоћ специјалне компјутерске графике, тим ове емисије је „исушио“ ову област покушавајући да дочара како би авион могао да изгледа. Уколико је истина ово што кажу, остаци авиона би на том подручју били расути километрима.

Мотор би био у једном комаду, али би труп био у хиљадама делића.

„ОТИШЛА ЈЕ НАСМЕЈАНА, У НОВИМ ПАТИКАМА“ Отац мале Исидоре из Ниша, коју је прегазио аутомобил без возача, има срцепарајућу поруку за све родитеље

(ВИДЕО) НАТАША ЈЕ УЖИВО УГОСТИЛА БИВШЕГ МУЖА: Срђан је тад открио СОЧНЕ ДЕТАЉЕ из брака, а лепа водитељка сад ОТКРИВА зашто јој се ГРЛО СТЕГЛО кад је ушао у студио!

Црне кутије би требало да открију да ли је ико био у кокпиту, а цилиндри са кисеоником би показали да ли је ниво притиска у летелици намерно мењан.

Енди Шерел, стручњак који је већ 4 године у потрази за МХ370, каже да ће тренутак када заиста буду пронашли авион бити изванредан, али и тужан.

„То би био заиста надреалан осећај у смислу да смо коначно пронашли место где је авион завршио, али са друге стране, то је и тужно. Свакако је олакшање јер ће уследити одговори на многа питања“, рекао је.

Океанограф Дејвид Грифин верује да је пронашао тачну локацију на основу дела крила који је пронађен на острву Реунион.

„ЂОРЂЕ НАС ЈЕ ПОСАЛО КУЋИ…“ Потресна исповест супруге убијеног Србина у Јоханезбургу, ове речи посебно стварају језу у костима

Он се питао и зашто ниједан део летелице није испливао на обале Аустралије кад су струје све вукле на ту страну.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ДЕЧАКА (13) СИЛОВАНОГ У КЛАДОВУ: Ставио ми је сломљену флашу под грло и запретио да ће ме УБИТИ ако некоме кажем… СИЛОВАО МЕ ЈЕ ГДЕ ЈЕ СТИГАО

Он је области ближе Аустралији искључио из потраге, а потом је истраживао струје које су владале тих дана када је нестао авион. Тиме је закључио да су струје морале повучи авион јужније, до поменутог лука.

Та област није претраживана до сада. Подсетимо, авион малезијске авиокомпаније је нестао 8. марта 2014. године. Упркос бројним потрагама, олупина никад није пронађена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОПАСНА БОЛЕСТ ПРЕТИ И СРБИЈИ Медицинска сестра се заразила мајмунским богињама, само је додирнула постељину на којој је пацијент лежао!

Дачић: Бламажа Приштине у УН, све што раде је брука!

(ВИДЕО) ОВО СУ ПУТИНОВЕ УБОЈИТЕ ЗВЕРИ: Оружје будућности у руској војсци положило све тестове у Сирији

Извор: The Sun/ Курир

Оставите коментар