Printscreen
Занимљивости

ВИДЕО: Мистерија девојчице која се сећа својих 10 прошлих живота

U uzrastu od tri godine, devojčica po imenu Džoi Vervej počela je da priča priče koje su se činile tako komplikovane i čudne, da je članovima njene porodice bilo teško da poveruju da su produkt njenog sopstvenog uma.

ПРЕДЛОЖЕНО ПОТПИСИВАЊЕ “ДЕЈТОНА 2“: Америка постаје активнија на Балкану

Џои је рекла родитељима да су то сећања из њених претходних живота – прецизније њих 10. Током следеће две године она је прошла безброј састанака с психолозима, професорима регресивне хипнотерапије, стручњацима за реинкарнацију и новинарима. Њихов заједнички закључак био је како је Џои живи доказ да реинкарнација постоји.

У првом животу, Џои се присетила како је живела као пећински човек пре неколико милиона година. Невероватно, али она је била у стању да води истражитеље по пећинама јужне Африке које нико никад пре није уочио нити истраживао. То су биле исте оне пећине у којима је Роберт Брум, лекар и палеонтолог, открио карику која је недостајала између људи и мајмуна.

Постоје и друга, мање дефинисана сећања, у којима се Џои сећа како носи тежак вео и види принцезу како јаше у кочији на леђима слона.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА КОД ПАРАЋИНА: Студенткиња оставила бебу да се ​​УДАВИ У ВЦ ШОЉИ!

Знала је ствари које никако није могла знати

Џои је описивала своје животе с лакоћом и великим уверењем – живот египатског роба, објашњавајући систем коришћења галија и древну технику асфалтирања путева с невероватним деаљима, или свој живот као прогоњеног хришћанина током првог века и владавине Нерона у којем је можда упознала светог Петра.
Присетила се како је живела у Јужној Африци на почетку 20. века, као унука тадашњег председника Пола Кругера, као и одрастања у којем је имала два мужа и чак десетеро деце. То је довело до истраге која је пронашла њене наводно живе потомке.

Кад је Џои имала тек пет година, упознала је старију жену за коју је тврдила да је била њена ћерка у претходном животу. Дете и старица, која је у том тренутку имала 90 година, провеле су сате у дубоким разговорима о свом претходном животу. Старица је рекла како ју је Џои инстинктивно подсетила на њену мајку, а све што су касније причале само јој је то потврђивало.

У ,,Москви“ одржана дебата о одбрани Косова и Метохије!

Наука о реинкарнацији

Једна од најзанимљивијх студија о реинкарнацији свакако је она др Јан Стивенсона „Цхилдрен оф Мyанмар Wхо Бехаве лике Јапанесе Солдиерс: А Поссибле Тхирд Елемент ин Персоналитy“ у којем чак 750 деце из Мијанмара тврде како се сећају прошлих живота у којима су били јапански војници. Неки од њих и говоре јапански који нису имали где да науче, а нико од деце није желео да износи специфичне податке мисија у којима су наводно учествовали, као да и даље поштују кодекс оданости.

Понашање те деце такође је оцењено као бизарно – генерално слабо подносе врућину и влагу у својој држави, имају огроман праг толеранције на бол, имају отпор према својим сународницима и самој земљи и привлачи их све што има везе с Јапаном.

ХОРОР: ЖЕНИНОМ ЉУБАВНИКУ СМРСКАО ГЛАВУ ШТАНГЛОМ! Претио јој: Мртви сте и ти и дете ако ме одаш!

Научница Антонија Милс одредила је три кључна критеријума код оцењивања случајева наводне реинкарнације, како би могли проверити да ли су прави, наорчито у случајевима мале деце која се најчешће изучавају:

1. Оно што дете говори не сме бити научено или инструисано од стране неког другог.
2. Дете мора имати одређена занимања и вештине које није могло научити у досадашњем животу (на пример познавање страних језика, свирање архаичних инструмената итд.)
3. Потребан је детаљан преглед урођених белега попут младежа или дефекта који одговарају ранама или ознакама из прошлог живота како би се искључила могућност преваре.

СТРУЧЊАЦИ ТВРДЕ Ова намирница је јача од хемотерапије!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ухапшен дилер, заплењено 28 кг марихуане вредне 10 милиона динара

СКАНДАЛОЗНА ТАБЛА НА ГРАНИЦИ С БИХ: „Добро дошли у хрватску Херцег-Босну“

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПОСЛЕДЊЕ ДАНЕ ОВЕ ГОДИНЕ: Ево како ће бити 1. јануара у свим градовима Србије

Породице жртава са Косова траже прекид дијалога са Харадинајем и Тачијем, захтевају њихово хапшење

Извор: 021.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri