ФОТО: ПЕТАР МАРКОВИЋ / РАС СРБИЈА
Забава

(ВИДЕО) МИРОСЛАВ ИЛИЋ ПЕВАО УСТАШАМА ПРЕД ЗАСТАВОМ НДХ!

Неколико дана након што је Момчилу Бајагићу Бајаги отказан концерт у Карловцу само 20 дана пред наступ, певач народне музике, Мирослав илић наступио је у Хрватској у загребачкој "Светој Клари".

ВОЗ ИСКЛИЗНУО ИЗ ШИНА Прекинут саобраћај на прузи Ниш-Димитровград

Свакако да Илић није ни први ни последњи певач из Србије који је одржао концерт у Хрватској, али оно што је изазвало лавину негативних коментара на друштвеним мрежама је чињеница да је „мрчајевски славуј“ певао испред шаховнице из времена Независне државе Хрватске.

ЗИДОВИ СУ БИЛИ ИСПРСКАНИ КРВЉУ! Татјана ЗАКЛАЛА ЋЕРКУ, а онда изјавила СТРАВИЧНЕ речи које су НАЈЕЖИЛЕ СВЕ ПРИСУТНЕ У ПОЛИЦИЈИ!

У Србији се, на твитеру, питају „да ли је следећи наступ Томсона у Гучи“, те да је требало да обрати пажњу на заставу, а његов концерт у хрвтаској није прошао без побуне локалних ХДЗ-оваца и ХЧЦП-оваца који су позвали на бојкот прославе. Тако је, због истог концерта, с једне стране оптужен за усташтво, а са друге за четништво.

ФОТО: ПЕТАР МАРКОВИЋ / РАС СРБИЈА

– Извршни одбор Темељног органка ХДЗ-а Света Клара шокиран је, згрожен и огорчен чињеницом да управа спортског центра „Полет“ организује концерт србијанског певача Мирослава Илића – наводе из ХДЗ-а, оптужујући га за величање четничког покрета.

СУДАР АУТОМОБИЛА И МОТОЦИКЛА У СУБОТИЦИ: Мотоциклиста растурио форд фиесту и задобио тешке повреде

Мирослав одбацује све оптужбе и каже да је наступио тамо где су га звали, те да се не разуме у обележја, нити га то интересује.

-Не разумем се ни у заставе ни у грбове. Нисам читао чланке у хрватским медијима, то је општа какофонија, ту пише како се коме шта свиди, ја боље да се не мешам.

(ФОТО) Да се никада не забораве: ХЕРОЈИ СА КОШАРА добили мурал у Нишу

Поставља се питање како је могуће да некога ко је рођен у Србији не интересује да ли пева пред симболима творевине у којој је извршен геноцид над српским народом?!

Najveseliji dani u godini u Svetoj Klari, popularna proslava Klarinja, održavaju se ovog vikenda 25. put. Danas će građane sv. Klare i njihove goste uveseljavati velika zvijezda 'narodne' glazbe Miroslav Ilić.

Posted by Vecernji.hr on Friday, 10 August 2018

Очигледно да Илића занима искључиво хонорар.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Thu
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun