ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА: Истераћемо Бисерко и Кандићку из просторија које припадају Београђанима!

Листа „Београд има снаге – Заветници“ затражила је да се из београдског пословног простора иселе антисрпске невладине организације, којима је градска власт дала на бесплатно коришћење 512 квадрата у улици Кнеза Милоша.

ДРАМА У ДОМУ ЗДРАВЉА У ГРОЦКОЈ: Жена пребила медицинску сестру, а онда јој запретила! РАЗЛОГ ЈЕ СВЕ ШОКИРАО!

Прва на листи кандидата за предстојеће београдске изборе, Милица Ђурђевић Стаменковски, поручила је да ће Заветници зауставити финансирање антисрпских невладиних организација које годинама уназад подривају уставни поредак и делују против интереса грађана.

“Када се Заветници буду питали, овакве невладине организације неће седети у београдским просторијама, нити ће из буџета Града добијати било какав новац. Београдске пословне просторе користиће наши писци, сликари, вајари и уметници за које Град наводно никада нема средстава.”, нагласила је Ђурђевићева.

КАМЕНОВАНА ПОРОДИЧНА КУЋА ОЛИВЕРОВЕ ПРВЕ ЖЕНЕ МАРИНЕ: Шок у Митровици, Оливер је убијен у истој улици, на 20 метара одатле?!

Она је истакла да се овакве организације крију иза парола о људским правима како би од Града добијале новац, а да се никада нису огласиле поводом угрожавања елементарних људских права српског народа.

ПОСЛЕДЊА ФОТОГРАФИЈА ПРЕД СМРТ: Милица (17) и Милан (17) направили селфи у кафићу, а 15 минута после слетели у Дунав!

„Из објеката који припадају Београђанима истераћемо антиуставне организације Наташе Кандић, Соње Бисерко, Соње Лихт и других којима је мало што примају огроман новац из страних фондација и амбасада, већ би да их стипендира Град Београд“, закључила је Ђурђевићева.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ:Снага Заветника су млади људи

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сад се ломи: Косово цепа Европу — чека се следећи маневар Београда

Америчка кухиња сервирала Франкенштајн решење за Македонију — прети нестанак државе

СНАЖАН УДАР У АНКАРИ: Експолдирао је гас у једној од владиних зграда у близини парламента, од удара попадала стакла

Извор: zavetnici.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri