Политика Србија

(ВИДЕО) МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ: Време је да Миријево постане општина!

Прва на листи Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ, Милица Ђурђевић Стаменковски, обишла је данас Миријево где је са окупљеним грађанима разговарала о кључним проблемима са којима се суочава ово београдско насеље.

Она је том приликом упозорила да су становници Миријева као и околних насеља Малог и Великог Мокрог Луга приморани да свакодневно прелазе више километара како би дошли до зграде општине за елементарне административне потребе.

„Миријево које броји више од 80 хиљада становника још увек није самостална општина иако већ годинама испуњава буквално све услове да то и постане.“, истакла је Ђурђевићева.

Она се дотакла и проблема недостатка капацитета вртића за децу у београдским насељима.

„Ако постоји новац у општини Звездара за издвајање средстава за НВО, за пројекте који немају никакав смисао, за манифестације које немају никакав значај и одјек сматрамо да мора постојати и новац за улагање у проширење капацитета дечијих обданишта као и за улагање у решавање основних комуналних и инфратсруктурних питања јер је то оно што заслужују сви становници општине Звездара и читавог Београда.“, рекла је Ђурђевићева.

Она је поручила да Миријево има снаге да се коначно осамостали и постане нова општина у Београдском округу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УПОЗОРЕЊЕ РХМЗ: Мећава стиже на исток Србије, од понедељка увече очекује се и до 20 цм снега!

ВОЗАЧИ, КОНАЧНО ОДАХНИТЕ: Ако купујете половни ауто, све ће бити готово за 5 МИНУТА и коштати УПОЛА МАЊЕ! Ево и како!

ГИК прогласио 24 листе

Извор: Заветници.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed