Printscreen
Регион

(ВИДЕО) МЕДОЈЕВИЋ ПРЕ ХАПШЕЊА ПИСАО МИНИСТРУ ПОЛИЦИЈЕ: Ко су људи који су ме пратили од Скупштине до стана?

Небојша Медојевић, председник ПзП-а и један од лидера ДФ упутио је јуче писмо министру Унутрашњих послова, Мевлудину Нухоџићу и председнику Одбора за одбрану и безбедност Обраду Мишу Станишићу са захтевом да му доставе информацију ко су два Н.Н. лица која су га, како тврди, пратила пре две ноћи од зграде Скупштине до стана у којем станује.

Медојевић се позвао на члан 50 Пословника Скупштине и члан 7 Закона о парламентарном надзору у сектору одбране и безбедности.

УХАПШЕН НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ! Посланику Демократског фронта притвор до ДВА МЕСЕЦА!

„Поменута лица су била обучена у јакне са капуљачама, па је било немогуће у мраку их препознати. Користили су возило марке „голф 4″ ( колико сам ја могао да препознам у мраку) са предњим таблицама ПГ-МН…. Задње таблице нису имали. У њиховом кретању из аута којим сам се ја возио приметио сам и џип (највероватније са припадницима Интервентне јединице). Кад сам изашао из аута и кренуо ка улазу зграде у којој живим, ова двојица су ме физички пратила на одстојању од неколико метара. Након што сам их уочио, препознао сам да се ради о људима које сам, само неколико минута раније, приметио да шетају по паркингу испред главног улаза у Скупстину“, казао је Медојевић.

ЦРНА ГОРА НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА ПОСЛЕ ХАПШЕЊА МЕДОЈЕВИЋА! Мандић: ОВО ЈЕ СКАНДАЛ! Кнежевић: НЕЋУ СЕ ПРЕДАТИ!

Лидер Фронта је казао и да су се маскиране особе удаљиле када је пробао да их сними телефоном.

„Немам никакву дилему да се радило о оперативној радњи -физичке маркације мете и мом праћењу. Имајући у виду да сам ја већ више пута био физички нападан, да ми је више пута прећено и да сам извесно време имао службено обезбеђење, овакве оперативне радње (ако су извођење) доживљавам као директно угрожавање моје безбедности па Вас позивам да ми у најкраћем року доставите тражену информацију“, казао је Медојевић.

(ВИДЕО) СИРИЈЦИ ОБОРИЛИ ИЗРАЕЛСКИ АВИОН! Асадова ПВО срушила непријатељски ловац бомбардер и четири ракете!

Подсетимо, Медојевић је јуче ухапшен недуго пошто је у Скупштини Црне Горе усвојена Резолуција којом су одлуке Подгоричке скупштине из 1918. проглашене ништавним.

Он је спроведен у Спуж, а одређен му је притвор од 2 месеца.

ХОРОР КОД ПРИЗРЕНА Харадинајеви крволоци отели Српкињу Јасну (15), па је зверски мучили до смрти

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Украјина забрањује улазак у земљу руским мушкарцима између 16 и 60 година

(ВИДЕО) БИО ЈЕ СТРАХ И ТРЕПЕТ! Неустрашиви командант, а кошмар за сваког ко му стане на пут! Погледајте шта то Легија ради на ратишту!

ДАРКО ЛАЗИЋ СА РОДИТЕЉИМА СТИГАО У СЕЛТЕРС БАЊУ! Певач напустио болницу после 38 дана: Ево колико ће трајати рехабилитација! Мајка Бранка му не пушта руку!

(ФОТО) ОВО ЈЕ МЛАДИ ЦРНОГОРАЦ КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН НА БЕЖАНИЈИ! Драго (20) рођен у Никшићу, одрастао у блоковима! Полиција ИНТЕНЗИВНО трага за његовим НАЈБОЉИМ ДРУГОМ!

(ФОТО) ОЧЕВИЦИ ПРЕПРИЧАЛИ СТРАВИЧНУ СЦЕНУ У УЖИЦУ Поломио је Милени лобању, оставио је да лежи на асфалту, па побегао! Суд је донео СРАМНУ пресуду!

Курир.рс/Вијести.ме

Оставите коментар