printscreen
Србија Хроника

(ВИДЕО) МАРКО НИКОЛИЋ ПОСЛЕДЊИ ПУТ ПРЕД КАМЕРАМА: У ТВ емисији, отворио душу, испричао све о ПЕХОВИМА КОЈИ СУ ГА ОДВОЈИЛИ ОД ПОЗОРНИЦЕ!

Драмски уметник Марко Николић (72), којег је публика посебно заволела у улози Карађорђа у серији "Вук Караџић" и Гиге Моравца у "Бољем животу", преминуо је јуче.

Великан српске глуме прошле године вратио се снимањима после 4 године кроз серију „Погрешан човек“.

И ТУЖНО И РУЖНО! ЧУВЕНИ ГИГА МОРАВАЦ НА ХЕМОТЕРАПИЈУ ИШАО АУТОБУСОМ ГСП: Онда се догодила сцена на Славији у препуном возилу коју су сви путници запамтили заувек!

– Имао сам пехове приватне које су ме одвојиле од позорнице и камере извесно време и када добијеш значајан задатак у овако значајном пројекту осећаш се некако важним и потребним. Када видиш колико те колеге цене и воле, нормално да ти то даје подршку да трајеш што дуже“ – казао је тада Николић, у једном од последњих појављивања на телевизији.

Гига Моравац у једном од последњих интервјуа описао свој страх од смрти: Престао сам да пушим, пијем и једем месо, а био сам сладокусац

– После три-четри године паузе мени је одмор да идем на снимање – говорио је Николић, а Дара Џокић је открила какву је атмосферу Марко правио на снимањима.

(ФОТО) ДЕВОЈЧИЦА (14) СА ДОРЋОЛА СА СЕСТРОМ (9) КРЕНУЛА НА ДОЧЕК, ПА НЕСТАЛЕ ОБЕ! Отац се шокирао када је ујутру позвао ћеркину другарицу и сазнао ГОРКУ ИСТИНУ

– Он нас толико засмејава кад дође на сет причама, анегдотама и ми се јако радујемо снимању и забављамо“, рекла је Дара у емисији „150 минута“.

Николић је рођен у Краљеву 1946. године, а појавио се у више од стотину серија и филмова домаће кинематографије.

КРЕЋЕ КИЈАМЕТ! Снег је почео да пада и нимало нам се не пише добро!

ГИГО, ЗБОГОМ: Преминуо је чувени Марко Николић!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ово су земље које су препознале правду и стале уз Србију!

МИСТЕРИЈА СМРТИ ЦРНОГОРЦА У БЕОГРАДСКОМ ХОТЕЛУ! Поред крвавог ножа нађено ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Убио се због најбољег друга? Деци и жени оставио БРУТАЛАН ЗАХТЕВ!

ХАОС: Пијани и дрогирани тинејџер СА ЧЕТИРИ ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У КРВИ разбијао све пред собом!

(ФОТО) ЈУНКЕР У ЦЕНТРУ НОВОГ СКАНДАЛА! Овог пута ствар је много озбиљнија од гафова и тетурања на самитима ЕУ!

Informer/kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
31°
Thu
24°
Fri
23°
Sat
25°
Sun