Фото: ФК Црвена Звезда
Спорт

(ВИДЕО) Маракана ће морати да се руши кад-тад: Звездан Терзић најавио КРАЈ СТАДИОНА ЗВЕЗДЕ КАКВОГ СВИ ЗНАМО

Директор црвено-белих сигуран да ће нови објекат нићи на месту постојећег у наредних пет до десет година

(УЖИВО/ВИДЕО) КАТАКЛИЗМА ЈЕ ПОЧЕЛА Америка под водом, ураган ПРАВИ ХАОС!

Стадион Црвене звезде, популарна „Маракана“ или у званичној форми „Рајко Митић“, још неколико година биће дом фудбалера црвено-белих после чега следи или најобимнија реконструкција икада виђена или оно чега се можда највише прибојавају многи навијачи – рушење!

То је у изјави приликом гостовања на телевизији Коперникус открио генерални директор клуба из Љутице Богдана Звездан Терзић говорећи о дугорочним плановима српског првака.

ТРОСТРУКО ХАПШЕЊЕ У КРАГУЈЕВЦУ: Обећали му секс са девојчицом (14), па он потегао чак из Чачка?! Само што је дошао, затворили га, тукли па му са банкомата дигли 48.000

Терзић се констатовао да је реконструкција „Маракане“ у овом тренутку ургенција, а рушење и иградња новог објекта – неминовност. Подсетио је и на то да је Звезда једини клуб од свих из Лиге шампиона тренутно са стадионом који има атлетску стазу.

НАТО се огласио: Ако Безбедносне снаге тзв. Косова буду еволуирале…

– Не може да се прави модерна арена од Маракане, јер су све четири трибине наслоњене на земљу, ми немамо простор за комерцијални садржај и једино решење је да се сруши читав стадион и да се прави модерни, нови, са комерцијалним садржајем, где би цео објекат живео 365 дана. То је једно решење – рекао је Терзић, па додао:

Youtube/TVKopernikus

ОТКРИВАМО: Спремају ћелије у Хагу за ОВК терористе

– Сада, ми смо у дилеми, ја сам разговарао са председником Вучићем и рекао сам му, Звезда је једини клуб тренутно од 32 у Лиги шампиона којим има стадион са атлетском стазом, а то више не постоји. Да бисмо избацили атлетску стазу у овој реконструкцији, ми морамо терен да померимо скроз до западне трибине, а онда нам остају три трибине више које мораш да рушиш.

Онда долазиш у ситуацију да практично правиш три четвртине новог стадиона. Према томе, боље је порушити стадион и направити нови са инсталацијама, поџемним гаражама и тако даље.

ТРАГЕДИЈА НА ГРАДИЛИШТУ БЕОГРАДА НА ВОДИ: Погинула два радника!

Због високих стандарда које захтева играње у лигашком делу европких такмичења Звезда је у последње две године убрзала реновирање „Маракане“, али прави изазови у том мислу тек следе.

– Ми ћемо ући у ту реконструкцију, међутим сваки почетак посла отвара три нова посла, па три нова отварају девет нових. Дугорочно, у периоду од пет до 10 година, Маракана ће морати да се руши и да се гради нови стадион, јер стадион неуслован за било какву реконструкцију и подизање комфора на виши ниво, а временом ће бити све захтевније.

Орбан упозорава да ЕУ жели да му пошаље војску и најављује одговор

Улаз на сам стадион је такође једна од ставки која се мора решавати. У плану је, каже Терзћ, инсталирање такозваних „јежева“ које је минуле сезоне уградио Партизан.

Youtube/TVKopernikus

ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ УБИЈЕН ЗБОГ КОСОВСКИХ МАРКАЛА: Строго поверљива документа тајних служби!

– Морамо прво да искључлимо људски фактор, јер много људи, колико год имате редарску службу и органе реда, уђе без карте и створе се гужве, поготово на великим утакмицама на степеништу. Док год будемо имали људски фактор као одлучујући имаћемо те проблеме. Обавеза је „Итикета“, фирме која то ради, у сарадњи, наравно, са нама, да се направе они „јежеви“ – аутоматски улази који искључују људски фактор.

Са бар кодом на карти се отвори „јеж“ и уђе се на стадион. То ћемо морати да радимо већ од ове јесени. То све кошта око 600.00 еура, све су то инвестиције које ћемо реализоовати из сопствених средстава.

ВИДЕО: На тему еконструкције Маракане Терзић прича у 17:30 минуту интервјуа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРОБАО ДА ИХ УБИЈЕ Колима улетео у људе на фестивалу о берби грожђа, има ПОВРЕЂЕНИХ

(ФОТО/ВИДЕО) ОВО ЈЕ ОСОБА КОЈА ЈЕ КРВНИЧКИ УБИЛА ПСА? Пеђа се сликао у војној униформи, тврде да је он недужној животињи СЛОМИО ВРАТ и све то СНИМИО!

ДРАМА У ЛАЋАРКУ! СВЕКАР ПУЦАО НА ТРУДНУ СНАЈУ ИЗ ЛОВАЧКЕ ПУШКЕ!

Северна Македонија или пропаст! Инвазија светских моћника на Скопље

УЖИВАМО ЈОШ МАЛО: И данас прави летњи дан, а у суботу…

УОЧИ ПОСЕТЕ ВУЧИЋА: Из Кине стиже три милијарде долара

За нестале бебе траже да се донесе лекс специјалис

ОДЛАЗАК У ОВУ ЗЕМЉУ ЈЕ КАО ПУТОВАЊЕ ВРЕМЕНСКОМ МАШИНОМ: Ако желите да се вратите у прошлост, сад је ПРАВИ МОМЕНАТ да кренете тамо! Тренутно су у 2011. години

Telegraf

Оставите коментар