Мундијал 2018

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Фудбалске репрезнетација Србије завршила је учешће на Мундијалу у Русији, а српски новинар и војни аналитичар Мирослав Лазански прокоментарисао је изабранике Младена Крстајића.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

Да ли сте пратили Светско првенство у фудбалу? – гласило је питање водитељке, а Лазански је одмах распалио:

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

„Да вам кажем, оно како су играли је катастрофа, а видим како се покривају и причају да се поносно и уздигнута чела враћају у Србију. Прво, врло мало њих се и вратило у Србију, они су из Русије ‘запалили’ свако у свој матични клуб у иностранству“, рекао је Лазански.

СРПСКИ ЏЕК ТРБОСЕК УСКОРО У СРБИЈИ! Руке умрљао и КРВЉУ ДЕЦЕ

„Не морају да играју за репрезентацију. Они пре свега, у својим клубовима нису водећи играчи. Нису креативни играчу у својим клубовима. Морамо бити свесни тога без обзира што их сви величају. Они у својим клубовима нису они који покрећу игру. То је једно! А друго – друго то су набеђене величине! Ја кад видим њихове погледе… Ја само анализирам физиономију појединих играча. Ја видим благотелећи поглед неких играча и јасно ми је да ту нема креације… То нису мангупи! Једини мангуп је мали Љајић, који једини дрибла. Ту нема играча који иде један на један, кад сте ви видели да је неко од њих ишао директо на дриблинг да пређе, оно што је некада радио Џајић. Голман шутне лопту до центра, па ко улови“, анализирао је Лазански у јутарњем програму Хаппy Тв.

(ФОТО) МИСТЕРИЈА ЗВАНА МЕСИ: Сви се питају како Лео троши своје богатство! Зарађује 7 милиона месечно, живи ВАН ОЧИЈУ ЈАВНОСТИ!

„Митровић је цело време био леђима окренут према голу. Он је одличан играч, добар центарфор, велики борац… Али средина терена, овај самопроглашени играч од 200 милиона евра Милинковић-Савић, па то је катастрофа како игра. Не вреди он уопште те паре, како је играо… Лопта пролази, а он трчи… Али битно да сви они имају штуцоване брадице“, у даху је објаснио Лазански.

(ВИДЕО) ДИЛЕРИ ОСУЂЕНИ НА СМРТ ПРЕД 300 ЂАКА НА ШКОЛСКОМ ИГРАЛИШТУ: Децо, ово вам је за наук, држите се даље од дрога!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Зашто Србији не завиде „велики“, али јој завиде „мали“

(ВИДЕО) НОВА СТРАВИЧНА ТЕОРИЈА ПРОПОВЕДНИКА СУДЊЕГ ДАНА: Крвави месец крајем јула значи крај света, имамо доказе у Библији!

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА ЗВЕЗДАРИ: Мајка умрла у болници, ћерка је пекла и злостављала!? Девојку сместили у „Лазу“

Путин на јесен у Србији

Север на удару Приштине: Режија да се прогласи „агресија Србије“

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed