Printscreen
Uncategorized

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОБЈАСНИО ШТА ЋЕ СРБИЈИ РУСКЕ РАКЕТЕ: Систем С-300 нам је осигурање за БОЉУ ДИПЛОМАТИЈУ!

Поводом посете председника Александра Вучића Русији, о набавци система С-300, односима Русије и Србије, у Јутарњем програму ТВ Пинк мишљења су изнели војнополитички аналитичар и колумниста листа Политика, Мирослав Лазански и Иван Голубовић, директор центра за стратешке прогнозе

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНИ ФЕНОМЕН КОД ГАЦКА: Пећина направила језеро које је поделило село!

– Ми смо дуже време у разговорима са Белорусијом око испоруке шест авиона Миг 29, што би уз ових постојећих десет била једна потпуна ескадрила. У преговорима смо и за систем С-300, за који Русија, као земља произвођач треба да да одобрење – рекао је Мирослав Лазански, и додао да мисли да ће данас председник Вучић разговарати о томе.

Лазански је рекао и да је Русија увек говорила да подржава пут Србије у ЕУ, али и да не би волела да уђемо у НАТО. Он је подсетио да смо ми рекли да смо војно неутрална земља.

УЖАС КОД ПОЖАРЕВЦА: Изрешетао полицајца аутоматском пушком, па пуцао на припаднике САЈ!

Лазански је објаснио да је С 300 систем за гађање свих летећих циљева, укључујући и крстареће ракете, као и авионе стелт технологије на великим даљинама, преко 200 км. Састоји се од батерије од шест возила пута четири рампе, што су 24 ракете.

– Тај систем обезбеђује једну јако добру противваздушну одбрану, али за противваздушну одбрану никада не можете да будете 100 одсто сигурни, све зависи са колико вас ракета и колико противник напад – истакао је Лазански.

– Систем С-300 нам даје осигурање за бољу дипломатију. Ви можете да бирате шта ћете да браните тим системом – рекао је Лазански и додао да би за нас био најбољи систем С-2500, који је бољи од С-300, а нешто слабији од С-400.

(ФОТО) ОВО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН КОД ПОЖАРЕВЦА: Волео је коње, уживао у свом послу, а онда је убијен на задатку!

– Ми треба да знамо да је ’96, ’97, када смо могли да набавимо тај систем, на челу Русије био Борис Јељцин, који нам то никад не би дозволио – нагласио је Лазански.

Поводом изјаве Клинтоновог сарадника Филипса, да Срби само силу разумеју, Лазански је рекао:

– Дејвид Филипс је Клинтону близак човек. Клинтон је сада бивши, он је у оперативном смислу нико, поготово што је он демократа.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ЗАПРЕПАСТИО СРБИЈУ: Дете вришти док га одводе из Центра за социјални рад!

Иван Голубовић, који се синоћ вратио из Москве, рекао је да су медији у Русији посветили велику пажњу посети председника Александра Вучића председнику Владимиру Путину.

Он је изјавио да руска страна нема ништа против пута Србије у ЕУ, али да је улазак у Нато сасвим друго питање, о коме би они имали веома негативан однос.

Голубовић је рекао да ће важно питање састанка председника бити и Косово и Метохија, и додао да се у Москви поздравља успостављање неке врсте сарадње између председника Путина и председника Трампа.

Поводом напада и туче на дербију, Лазански је рекао да се он бави нуклеарним силама и да не жели да се бави неким дебелим полуголим трбушанима на стадиону.

ПРОЦУРИЛО ПИСМО ХРВАТСКОГ ХУЛИГАНА КОЈЕ ЈЕ УПУТИО ДЕВОЈЦИ: Садржај открива све непознате детаље око хаоса на стадиону Партизана

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЗА ТАСС: Нема тог притиска због којег би Србија увела санкције БРАТСКОЈ РУСИЈИ!

Лавров у Србији поводом важног јубилеја: Радујем се доласку у пријатељски Београд

Јовановић: Нема разлога за републичке изборе

Извор: Пинк.рс/Информер

Оставите коментар