Политика Србија

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Британцима смета Република Српска и учиниће све да она нестане!

Спољнополитички коментатор дневног листа 'Политика' Мирослав Лазански, рекао је за НОВО ЈУТРО да су заједничке европске војне снаге лепа идеја, и покушај да се Европа не само војно него и политички осамостали, али наглашава да Американци то неће дозволити.

– Да НАТО дозволи један војни паралелизам у оквиру неких нових војних снага, просто је немогуће. Американци користе управо НАТО за контролисање Европе, да би били у Европи. Те идеје постоје већ годинама. Без америчке логистике и обавештајних услуга европске армије не могу ништа. НАТО је пре свега Америка – рекао је Лазански.

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

Како каже, заједничке европске војне снаге су лепа идеја, и покушај да се Европа не само војно него и политички осамостали, али како каже, Американци то неће дозволити, чак могу то и на разне начине и да успоре.

– Они су послали вод војника у Сарајево да би се водило рачуна, четрдесет војника, да би се стабилизирала ситуација у БиХ. Свима је јасно да се ради о специјалцима, на плану пропагандно-психолошког деловања, вероватно и прислушкивања, али не само тамо, већ и на подручју целог Балкана – рекао је Лазански.

УЗМИ ЈОШ ЈЕДНУ, БУДИ МУШКО: Другови га терали да прогута ЈОШ ЈЕДНУ, дилери хтели да му извуку СВЕ ПАРЕ, а онда је пао непомичан! ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СМРТИ ТИНЕЈЏЕРА у Београду

Према његовим речима, апсолутно стоји иза тога што је рекао Додик, око прислушкивања.

– Британци су у том послу најконзистентнији и најстручнији. Њима Република Српска смета. Они кажу да је Босна незавршен посао. Њихова крајња идеја је претварање РС у Бањалучки кантон. Они сматрају да је ово све једна импровизација да се рат заврши, али да је то тренутно стање – рекао је Лазански.

НЕВЕРОВАТНА ПОРУКА ИЗ БРИСЕЛА: Срби на утакмици ишли у рат за Косово

На оптужбе на рачун председника Републике Српске Милована Додика, како је руски човек, Лазански наводи како свако ко покуша нешто да објективно саопшти добија тај епитет.

– Ушле су велике паре у стимулацију одређених медија. Ушле су вероватно и за неке политичаре. Биће ту разних измишљених афера, потезања неких ствари, а све у циљу да би се створила атмосфера пред изборе, на којима би фаровити западних земаља остварили резултат какав они очекују – рекао је Лазански.

Према његовим речима, и ми видимо притиске сваки дан, кроз извештаје ЕУ, када кажу да морамо да прилагодимо своју политику ставовима ЕУ, иако нисмо још ни ушли у њу.

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

– Ми одолевамо веома успешно. Не желимо да се придружимо тој русофобији, која већ поприма изглед патологије. Неке западне земље изглед ане могу да функционишу без противника. Они морају да имају неку врсту спољног непријатеља да би уопште опстали, ал ии да би се добијали велики буџети на рачун тога – рекао је Лазански.

(ВИДЕО) ПОПЛАВЕ ШИРОМ ГРЧКЕ: Бујица носи аутомобиле у море, путеви под водом! Јавили се и српски туристи

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НИЈЕ МОГАО ДА ХОДА ПОСЛЕ СЛАВЉА АРГЕНТИНЕ! Марадона хитно пребачен у болницу, а сада је стигао и лекарски извештај! ЕВО У КАКВОМ СЕ СТАЊУ НАЛАЗИ

Повлачење! Тежак ударац угледу Америке у Сирији

(ВИДЕО) НАЈСТАРИЈИ РОБИНЗОН (82) НА СИЛУ ОДВЕДЕН СА СВОГ ОСТРВА: Једина жеља му је била да умре на месту на којем живи сам, већ 30 година! Ево како је себи створио рај!

(ВИДЕО) НАПАД МИГРАНАТА НА ХРВАТСКУ ГРАНИЦУ УЗ ПОВИКЕ АЛАХУ ЕКБАР

СЕРГЕЈ ТВРДИ ДА БРАЗИЛЦИ ИМАЈУ СЛАБОСТИ: Већ смо једном исфрустрирали Бразил!

СКАНДАЛ! И РАМА СКУПЉА ПАРЕ ЗА ЏАКУ И ШАЋИРИЈА: То је захвалност за све што су урадили за нас!

Пинк/Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue