Printscreen
Свет

(ВИДЕО) КРВАВИ ДАНАК ИГРЕ ПЛАВИ КИТ: Студент заклао професора, сликао се с телом и пресудио себи!

Студент Андреј Јемљаников (18) заклао је пофесора Сергеја Данилова (44), направио селфи с беживотним телом, а затим је пресудио и себи.

Крваво убиство и самоубиство били су завршинца игре Плави кит, чији учесници морају да изврше 50 задатака, јављају руски медији.

Овај крвави пир догодио се у Политехничком колеџу на западу Москве у паузи између предавања, саопштила је руска полиција. Претпоставља се да је Андреј убиство планирао дуже време с обзиром на то да је испод својих објава на форуму написао „11117“, што би могло да означава 01.11.2017, односно датум убиства.

FOTO: PRINTSCREN FACEBOOK/LIFE NEWS

На месту злочина пронађени су нож и електрична тестера. Ученици кажу да су волели професора Данилова јер је био изузетан педагог. Иза њега остали су супруга и двоје деце.

Студент зарезал преподавателя и сделал селфи

Студент зарезал преподавателя и сделал селфиНа западе Москвы в политехническом колледже студент убил учителя ОБЖ, сделал несколько селфи и выложил их в интернет. Затем покончил с собой. На месте убийства обнаружили нож и электропилу. Преподавателю было 44 года. У него осталось двое детей.

Posted by Life Новости on Wednesday, 1 November 2017

Игра Плави кит подразумева испирање мозга психолошки лабилним тинејџерима. Онима који уђу у игру даје се 50 дана током којих им се задају морбидни задаци – самоповређивање, исцрпљивање неспавањем и слично. Претпоследњи задатак је убиство, а последњи – самоубиство.

Извор: Курир.рс, Лифе Новости

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЈАЈНА ВЕСТ ЗА МАМЕ У СРБИЈИ: И жене које раде под уговором, моћи ће на породиљско!

СЕУЛ: Протести ЗА и ПРОТИВ Трампове посете

Кустурица на мегдану са руским званичницима

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun