Printscreen
Свет

(ФОТО/ВИДЕО) КРЕНУЛИ У ПАТРОЛУ, ПА НАИШЛИ НА НЕМАН: Ова ајкула је била већа и од њиховог чамца! После су јој чак дали и надимак

Полиција у Јужној Аустралији објавила је снимак блиског сусрета с великом белом ајкулом.

(ХИТ ВИДЕО) ГУСАН РАСТЕРАО АМЕРИЧКЕ СПЕЦИЈАЛЦЕ! Свет умире од смеха, ОВАКВУ СРАМОТУ САД НИКАД НИСУ ДОЖИВЕЛЕ!

Они су били у патроли у гуменом чамцу и кретали су се према рибарима како би насумично тестирали посаду на илегалне супстанце.

Facebook

ИСПОВЕСТ ОЦА КОЈИ ЈЕ ЗА 24 САТА ИЗГУБИО ОБА ДЕТЕТА Ни непријатељу не бих пожелео да изгуби две ћерке за дан!

Међутим, приметили су да их прати ајкула која је била дужа од њиховог чамца од 4,5 метара. После неколико минута, морски пас се удаљио од полицијског чамца и почео да кружи око рибарског брода. Тада су службеници одахнули и одлучили да ајкулу назову Ноа.

Марк Оатс, један од људи на рибарском броду, изјавио је да је његов пријатељ у једном тренутку опсовао и рекао: „Погледај колика је ова ствар која се створила иза нас!. Тада сам рекао полицији да се не приближавају јер је ајкула близу нас“.

ОТКРИВЕНО! Зашто Вулин носи црно одело?

„Само смо седели око 10 или 15 минута. Тада је стигао велики полицијски брод који је снимио ајкулу из ваздуха. Могу вам рећи да смо уловили јако мало риба“, испричао је Оатс.

ДОМ СЕСТАРА ПЕТРОВИЋ ИЗ НИША ЗАВИЈЕН У ЦРНО: Пас као да је знао… Залајао, па зацвилео кад је пијани возач покосио Марију и Милицу

Police launch Investigator 2 had a close encounter with a Great White shark today while patrolling at Tapley Shoal, about 9 nautical miles east of Edithburgh. Police were concentrating on recreational boats and checking registration, licences and safety equipment along with alcohol and drug testing operators when they were paid a visit by one of the locals. 30 boats were checked and pleasingly, no operators tested positive to drugs or alcohol and only a few minor breaches for safety equipment were found. Noah wasn't keen on being breath tested and our Water Operations Unit officers were happy to oblige!

Posted by SA Police News on Friday, 30 March 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Јевтић: Српска листа спремна за ванредне изборе

КУЉА ГУСТ ДИМ Избио пожар у прокупачкој фабрици

ЦРНИ ЏИП ПЛАШИ СРБЕ! Мештани ноћима не спавају док аутомобил без таблица кружи ноћу!

Вулин: Европа потцењује опасност идеје „Велике Албаније“

СВИ ДЕТАЉИ ОТМИЦЕ ЈАТОВОГ АВИОНА Како је црногорски фудбалер ОТВОРИО ВРАТА „БОИНГА“ и путнике послао у слободу

ДОГОВОРЕН САСТАНАК У ЧЕТИРИ ОКА: Лавров се са колегом из Северне Кореје састаје 10. априла, а ево о чему ће разговарати…

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
18°
Thu