Foto: MUP Srbije
Србија Хроника

(ВИДЕО) КО ЈЕ ЂОРЂЕ ГУШТЕР КОЈИ ЈЕ РАЊЕН У КРАГУЈЕВЦУ: Професионали штампар фалсификовао новац и постао НОЋНА МОРА СТРУЧЊАКА! Савршене копије одао је један детаљ!

Ђорђе Ђоровић звани Гуштер рањен је данас у пуцњави у Крагујевцу, а 2009. године био је означен као један од организатора шесточлане криминалне групе која се бавила фалсификовањем новца и трговином наркотицима.

ЛУДИЛО НА АУТО-ПУТУ БЕОГРАД -НИШ! Ухапшен јер је истерао два радника из аутомеханичарске радионице и ЗАПАЛИО ЈЕ!

Полиција је тада ухапсила њега и Александра Гачевића из Мојковца, као и Београђане Душана Арсенијевића, Маријану Башовић, Марину Крштенић и Сеада Хота.

Гачевића и Ђоровића је полиција означила као организаторе а тада су саопштили да су новчанице које је израђивао Ђоровић имале ознаку „П-12″ и да је до тренутка његовог хапшења из оптицаја повучено новчаница у износу од око два милиона евра, а претпоставља се да на тржишту западне Европе завршило од 6.000.000 до 8.000.000 лажних евра!

УМРЛИ У НАЈГОРИМ МУКАМА: Директор и радник гребали на врата док су се гушили! Застрашујући детаљи незабележене трагедије у Народној библиотеци!

Иначе, осумњичени су ухапшени у моменту када су покушавали да изместе израду и штампање фалсификованих новчаница на другу локацију у Србији.

Ђоровић је иначе професионални штампар, а полиција је раније навела да је 2004. године правноснажно осуђен на казну од 4 године затвора због фалсификовања новца.

(ФОТО) ЛАЗАР ЈЕ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ СА ДЕВОЈКОМ ПРЕ ПОГИБЈЕ У НАРОДНОЈ БИБЛИОТЕЦИ! Порука коју је написао СЛОМИЋЕ ВАМ СРЦЕ!

Међутим, пошто је био у бекству казну није издржао а за то време је на тајним локацијама усавршавао израду фалсификованог новца.

Полиција је тврдила да је Ђоровић набављао и потребан материјал за израду фалсификованог новца као што су папир и холограми, а радио је и припрему за штампу.

МЛАДИЋА (19) ИЗ СРБИЈЕ КОМЕ СЕ ЛЕКАРИ БОРЕ ЗА ЖИВОТ НОКАУТИРАО ПОЗНАТИ НАСИЛНИК! Стриц Ђуро: Стефан се никада није потукао у животу, без икаквог разлога су га напали!

Израђивао је новчанице у апоенима од по 100 евра које су вештаци Народне банке Србије и Центара за анализу фалсификованих новчаница Холандије, Аустрије и Немачке оценили као добре фалсификате.

(ВИДЕО) РУСИ НИКАД МОЋНИЈИ! СВИ ЋЕ СТРАХОВАТИ ОД ЊИХ! Стиже „ЧУВАР НЕБА“ – обара све ШТО ЛЕТИ!

Паралелно са израдом и дистрибуцијом лажних евра, група се бавила и трговином наркотицима. Приликом претреса њихових станова нађено је 216.000 фалсификованих евра и 300 грама хероина.

УМРО ЖЕЉКО ЦВИЈАНОВИЋ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) СЕДАМ САТИ ЈЕ БИЛА НА ОПЕРАЦИОНОМ СТОЛУ, ХИРУРЗИ ЈОЈ СКРОЗ ИЗМЕНИЛИ ТЕЛО: Наша певачица се покајала због естетских захвата, али није ЈЕДИНА!

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ СТИГЛО РАНИЈЕ У КОМШИЛУК: Јаки удари ветра, киша и град похарали Истру! Најгоре се очекује у недељу!

ДАЧИЋ МАНДИЋУ: Црногорско судство и тужилаштво малтретира Србе и безразложно их притвара! БОЈИМ СЕ ДА ЈЕ РЕЧ О СМИШЉЕНОМ ПРОЈЕКТУ

(ВИДЕО) НАЈКРАЋИ МЕЧ ИКАДА! Гонг за почетак борбе није ни оџвонио до краја: Оно што је урадио амерички боксер препричаваће се још дуго

Сабор СПЦ ванредно заседа о КиМ?

(ВИДЕО) МИСЛИЛИ ДА ЋЕ УМРЕТИ У ЛЕДЕНОМ МОРУ: А онда је дечак (13) урадио нешто невероватно храбро и задивио цео свет!

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri