Printscreen
Друштво Србија

(ВИДЕО) КАНУ АВАНТУРА КОЛУБАРОМ Вози чамац као Индијанац!

Пријатељ са Колубаре, господин Зоран, позвао нас је на регату овом прелепом равничарском реком, коју он лично, сам, организује, води и финансира.

Господина нисмо лично познавали, али смо од срца прихватили његов позив који нам је упутио преко Фејсбука.

(ВИДЕО) ОВО НИ ТРИ ГОЛМАНА НЕ БРАНЕ: Гол из ниже лиге Србије прети да постане планетарни хит! Оваква голчина се ретко виђа!

Тог предивног мајског јутра, аутобусом смо долетели на договорено место. Овај старији господин одмах нас је купио енергијом и ентузијазмом. Кренули смо ка селу Дражевац, где нам је била стартна позиција. Тачније, кретали смо са једног моста оштећеног оним великим поплавама које су задесиле Обреновац. Наш домаћин је чак и тај мост морао мало да подашча и оспособи га за безбедан прилаз учесника до реке. Свака му част на томе.

Чамци су се полако спуштали у воду и пунили насмејаним лицима. Придружили су нам се и спасиоци из Жандармерије, за сваки случај. Око 20 пловила, углавном кануа, кренуло је лагано низводно ка Обреновцу. Кратка обука нашег домаћина како одржавати равнотежу у кануу била је корисна, брзо смо се снашли, опустили и почели са уживањем.

(ВИДЕО) СКИНУЛА ЈЕ ПАНТАЛОНЕ УСРЕД РЕСТОРАН: Чучнула и обавила велику нужду, а онда је урадила још нешто ШОКАНТНИЈЕ

Спуштање рафтинг чамцем брзом планинском реком и пловидба равницом у кануу су потпуно различите ствари, али обе лепе на свој начин. Ја сам бар увек више готивио Индијанце него каубоје. Спора и кривудава Колубара пуна је прелепих скривених плажица. На једној великој смо направили паузу и искористили прилику да се освежимо хладним пивом. Оно што ми је посебно било занимљиво је то да до већине тих плажица готово немогуће доћи обалом јер је Колубара на неким местима и по шест метара урезана у рељеф. Масивна стабла и велике крошње красе њене обале. Једно огромно дрво је неко опремио лијаном – дебелим конопцем везаним за грану изнад воде, па су се неки опробали у улози Тарзана. На једном лименом чамцу са „пентом“ смо чак имали и разглас са музиком.

(ВИДЕО) КОПАЛИ РУПУ ИЗА КУЋЕ, ПА ОСТАЛИ У ШОКУ: Пар пронашао СЕФ закопан у дворишту, а кад чујете шта је било у њему…

Вожњу од неких десетак километара завршили смо у индијанском селу „Кану авантуре“, поред моста на уласку у Обреновац. Иће и пиће у дебелој хладовини морали смо нагло да прекинемо око 18 сати због комараца! Да, то је још једна битна разлика између планинске и равничарске реке. Седење поред ватре до касних вечерњих сати није била опција. Испоштовали смо наше домаћине, као и они нас, остали смо до краја и помогли у распремању и паковању кампа и опреме.

ОЖИВЕЛА: Бака Радојка је била мртва 10 сати, ископали јој раку, полепили умрлице, а она у мртвачници опкорачила деду и оживела!

Ухватили смо стоп до Обреновца и на време стигли на бус за Београд. Отишли смо кући пуних меморијских картица и богатији за једно лепо искуство. Надамо се да ће регате Колубаром бити и следеће године!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТЕШКА БРУКА ПАРТИЗАНА! За легенду клуба НИ МИНУТ ЋУТАЊА!

(ФОТО 18+) ПОТПУНО ГОЛА: Плејбој зечица ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ, интимне делове тела сакрила РУКАМА И ПСОМ!

Пентагон: Нема говора о смањењу обима вежби САД и Јужне Кореје

ХАОС У ЈУЖНОЈ АФРИЦИ: Осам Срба повређено, ломили им руке и ноге МЕТАЛНИМ ШТАНГЛАМА! Војска и полиција отвориле ватру

(ВИДЕО) ЖИВОТ ПИШЕ ХОРОРЕ: Представљамо вам 10 НАЈСТРАШНИЈИХ ФИЛМОВА који су инспирисани ИСТИНИТИМ ДОГАЂАЈИМА!

Извор: alo.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
23°
Wed
25°
Thu
26°
Fri
22°
Sat