Foto: Pritnscreen Youtube
Спорт

(ВИДЕО) КАКО СУ СЕ САМО ТОГА СЕТИЛИ? Откривено зашто је ГОЛА ПЛАВУША утрчала на терен и НАБАЦИВАЛА се фудбалерима

Невероватна сцена обележила је меч холандске треће лиге између Ријнсбургс Бојса и АФЦ Амстердама (2:6), а сада је откривено ко је и зашто је секси плавуша утрчала на терен.

СВЕ ЈЕ СЛУТИЛО НА ТРАГЕДИЈУ! Полицајац сат времена пре самоубиства на Калемегдану објавио застрашујућ статус!

Једна навијачица украла је шоу фудбалерима оба тима. Заносна плавуша је потпуно гола утрчала на терен и почела да трчи. Застала је код једног фудбалера и почела да му се „набацује“. Шокирани играч није знао шта га је снашло.

НЕВЕРОВАТНА ЖИВОТНА ПРИЧА ЗВЕЗДИНОГ ЈУНАКА ПАВКОВА: Мајка Зузана: Милана сам родила СЛУЧАЈНО! Како је тотални аутсајдер постао победник, преко ноћи!

Неколико дана каније, када су се ‘утисци’ мало слегли изашло је у јавност и ко је заносна плавуша, као и то зашто је гола утрчала на терен.

„НЕ МОГУ ДА ИЗДРЖИМ, УМРЕЋУ“ Бојан (15) из Пећинаца почео да се гуши, родитељи преклињали Хитну помоћ да дође…. Било је прекасно

У питању је стриптизета коју су унајмили играчи Рингзбурс Бојса како би омели противнике из АФЦ Амстердама.

САХРАНИЛИ ГА И ОПЛАКАЛИ, А ОН СЕ ПОСЛЕ 2 МЕСЕЦА ПОЈАВИО: Умало добила срчани удар кад га је видела! Ево како се ВРАТИО ИЗ МРТВИХ!

Међутим, овај покушај је имао контраефекат с обзиром на то да је домаћи тим изгубио резултатом 6:2.

Наставља се сунчани талас, а ево и до када

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАНАС ЈЕ МИТРОВДАН: Славимо Светог великомученика Димитрија!

ВОЗИО ЈЕ БЕЗ ВОЗАЧКЕ ДОЗВОЛЕ 150 КМ НА САТ, СЛЕТЕО СА ПУТА И ЈЕДВА ПРЕЖИВЕО: Дарко Лазић је за 5 година направио ових 12 озбиљних прекршаја! ПРЕТИ МУ ЗАТВОРСКА КАЗНА

ТАЧИ ЋЕ ИПАК БИТИ ОПТУЖЕН ЗА ТРГОВИНУ ОРГАНИМА?!

(ВИДЕО) КИНЕСКО ЧУДО КОЈЕ УСПОРАВА РОТАЦИЈУ ЗЕМЉЕ! Потопљено 13 градова, 140 градића и 1.600 села, а исељено 1,3 милиона људи!

kurir.rs / kurir sport

Оставите коментар