Printscreen
Америка ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) КАД ЈЕ МАЈКА ЗАСПАЛА, ДАЛА САМ МУ НОЖ И ПОКРИЛА УШИ: Језива исповест девојчице која је годинама живела као биљка

Више од једне деценије Џипси Роуз је живела у колицима и трпела непотребне медицинске процедуре. На то је терала њена мајка како би добила похвале за своју негу од лекара и породице и од других извукла саосећање.

Ди Ди је свима тврдила да је њена ћерка хронично болесна иако то није била истина. Преваром је добила бројне донације, а мајци и ћерки неки су платили и скупе одморе.

СТУДЕНТИ ИЗ СРБИЈЕ НАПАДНУТИ У МОСТАРУ: Двадесет маскираних особа ПРЕСРЕЛО ИХ НА ПАРТИЗАНСКОМ ГРОБЉУ!

Џипси Роуз на крају је „пукла“. Заједно с дечком ког је упознала преко интернета испланирала је мајчино убиство. Ди Ди је пронађена мртва 2015. године. Имала је убодну рану од ножа. Џипси Роуз је осуђена на десет година затвора.

Николас Годејохн и Џипси Роуз су се упознали преко интернета и у вези су били три године, а уживо су се срели тек 2015. године. Тада су већ дошли на идеју да убију Ди Ди.

Српски посланици обавестили Русе: НАТО врши невиђени притисак на Београд

„То смо звали план Б. Била сам очајна. Он је дошао аутобусом, а ја сам му послала поруку када је мајка заспала. Дала сам му нож. Отишла сам у купатило и ставила руке на уши како ништа не бих чула. Ипак сам чула неколико врискова“, рекла је Роуз.

Тврди да Годејохн има неколико личности и неке од њих су врло насилне. Једна од личности је и вампир стар 500 година ког зове Виктор.

„Хтела сам да изађем из купатила и помогнем мајци, али сам се бојала Виктора“, рекла је Роуз.

Она је додала да се са мајком посвађала два дана пре убиства.

Бакир спрема Бошњаке на рат

„Рекла сам јој да не желим да идем на нове операције. Рекла сам јој да ми не треба више цевчицу за храњење и рекла сам јој да је склони. Она је рекла да неће. Рекла сам јој да ми не треба операција, а она је рекла да су то одлучили лекари и да она ту не може више ништа. Онда сам се одлучила за план Б. Назвала сам Николаса који је разговарао с вампиром“, каже Роуз.

Каже како није срећна што јој је мајка мртва.

„Није то заслужила. Заслужила је да буде где сам сад ја, у затвору. Научила ме да будем добар лажов, али то није у реду и то покушавам да променим. Сада покушавам да будем добра особа“, рекла је Роуз.

Девојчицу (14) силовали два пута за вече, у два одвојена напада!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Пентагон открио бројност трупа у Сирији

(ВИДЕО) СРБИМА ЗА ПОНОС: Чајковски је најлепшу композицију направио у славу наше војске, а имао је диван разлог

ШОКАНТНО! ЈАНКОВИЋ ЈЕ РАДИО ЗА ТАЈНУ СЛУЖБУ ДС: Саша Радуловић тешко оптужио лидера ПСГ

Извор: Курир.рс/ 24сата.хр

Оставите коментар