Европа Свет

(ВИДЕО) ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ КРВАВЕ ПОРОДИЧНЕ ДРАМЕ: Монструм је годинама злостављао жену и њихово троје деце, а када су га напустили испланирао је стравичну освету!

Немачка полиција саопштила је детаље крваве породичне драме у баварском граду Гунзенхаусену.

Немац руског порекла Георг К. (31) на смрт је избо супругу Олесију (29) и своје троје деце, трогодишњу девојчицу Анастасију, и синове Мајкла (9) и Диму (7). Убица је после свог злочина скочио са терасе на трећем спрату и са тешким повредана пребачен у болници где је оперисан и лекари га држе у вештачкој коми.

МИЛИВОЈЕВИЋ И ТОШИЋ НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕНИ: Питајте селектора зашто нисмо играли

Истрагом је утврђено да је Георг овај језив злочин испланирао до детаља. Због насилничког понашања и премлаћивања синова њему је од 21. јуна изречена забрана приласка породици.

Он је међутим замолио супругу да се виде 27. јуна ујутро како би наводно узео своје радничке комбинезоне. Да би заштитила децу од насилног оца Олесија је рекла да ће њен брата да му преда одећу.

Георг је нешто пре 6 сати ујутро позвао свог шуракада сиђе испред зграде. Међутим, он је тада већ био у згради сакривен између четвртог и петог спрата. Када је видео да је брат његове жене изашао из стана он је у чарапама, да га нико не би чуо, сишао до стана супруге и упао у стан.

Чим је ушао започео је свој крвави пир. Кухињским ножем, који је купио дан раније, најпре је заклао супругу, а затим и своје троје деце док су спавала.

ДА СЕ НАЈЕЖИШ! СРПСКИ РАТНИК СА КОСОВА ПИСАО ЈЕ МАЈЦИ, А ЗНАО ЈЕ ДА СЕ ЖИВ ВРАТИТИ НЕЋЕ: Ово нам је четврти рат, ми Срби као да смо бога камењем гађали!

Покољ је трајао свега два минута, саопштила је полиција. Брат је док је чекао испред зграде чуо врисак из сестриног стана и потрчао натраг, међутим затекао је језив призор. Видео је окрвављеног зета са ножем у руци. Георг је тада истрчао на балкон и скочио са трећег спрата.

Он је како је саопштила полиција годинама злостављао жену и децу, а 2013. је претио да ће убити синове. Насртао је на њих и после забране приласка, а у уторак је Олесија требало да поднесе захтев у окружном суду за заштиту од насиља, међутим Георг их је пре тога све бездушно побио.

Против Георга К.њега је подизнута оптужница за брутално четвороструко убиство из освете.

АМЕРИКА НАЈАВЉУЈЕ НОВИ ПОХОД И ОБРАЧУН СА СРБИЈОМ: Долазимо да отерамо Русе!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Научници предвидели климатску катастрофу у Русији

ПОСЛЕДЊА ПОРУКА ЕУ БАЛКАНУ: Не надајте се улудо!

(ВИДЕО) НАСМЕЈАЛИ И ПУТИНА! НЕМАЧКА ВОЈСКА СЕ ОБРУКАЛА, ракета им експлодирала на броду, а фрегата „Саксонија“ се запалила!

ДОНБАС ЈЕ ПРЕЈАК! УКРАЈИНА ОДУСТАЛА ОД НАПАДА НА РУСЕ: Ново примирје ступа на снагу од 1. јула!

УПОЗОРЕЊЕ! Очекују нас жестоке падавине и ОПАСНО НЕВРЕМЕ, а ноћ доноси ОБЛИНЕ ПЉУСКОВЕ И ГРМЉАВИНУ!

ГЛАВНОГ ДИЛЕРА ХЕРОИНА У БЕОГРАДУ УБИО СПЕЦИЈАЛАЦ: Пљевљака са Вождовца ликвидирала бивша „беретка“, Предраг Дангубић

Курир/Билд.де

Оставите коментар