Youtube/Printscreen
Регион

(ВИДЕО) ЈАСМИНИН ОТАЦ ЈЕ ЈОШ ПРЕ 19. ГОДИНА ПРИЈАВИО ЋЕРКИН НЕСТАНАК, АЛИ ЈЕ НАИШАО НА НЕВЕРОВАТНУ РЕАКЦИЈУ ПОЛИЦИЈЕ: Нови детаљи откривају многе пропусте у случају девојке нађене у замрзивачу!

Сваког дана појављују се нови детаљи случаја Јасмине Доминић чије је тело нађено у замрзивачу у породичној кући, у хрватском Паловцу, 19 година после њеног нестанка.

(ФОТО) УБИЈЕН ПРЕДСЕДНИК АМСС! Полудели генерални секретар Ђурђев испалио 8 хитаца у Бутулију, па се потом убио!

Како преносе хрватски медији, Јасминин отац Мартин Доминић је 2000. године отишао у полицију да пријави нестанак своје 23-годишње ћерке, студенткиње политикологије на загребачком Факултету политичких наука. Полицајац га је уписао у књигу посетилаца, а Доминић је сачека да га прими неко од оперативаца.

Рекао је да је забринут што нема Јасмине иако му друга ћерка Смиљана говори како се редовно чује с сестром, али спомиње и да је, наводно, отишла у Париз, одакле се јавља, да је нашла дечка Јапанца, да је, наводно, отишла на крузер. Све је то полицајац записао, а Доминић је отишао кући.

Упуцан председник АМСС-а Мирко Бутулија

И премда би уобичајено било да о разговору и тадашњим очевим сумњама полицајац састави службену белешку, закључак је био да ништа што је отац описао не упућује на њен нестанак. О посети Мартина Доминића полицији нема писаног трага.

Како се испоставило да је отац са разлогом сумњао да се нешто догодило, сада у ПУ међимурској влада нервоза, преноси Јутарњи лист.

Пуцњава у АМСС-у, има повређених

Многи тврде да сигурно није било намере заташкавања и да је врло лако могуће да је прича оца Јасмине Доминић била толико конфузна и противуречна да се није могло ићи у формализацију разговора.

Palovec: Gotov pretres kuće gdje su našli tijelo u zamrzivaču. Kriminalisti odnijeli pune bijele vrećice dokaza

Palovec: Gotov pretres kuće gdje su našli tijelo u zamrzivaču. Kriminalisti odnijeli pune bijele vrećice dokazaViše na bit.ly/2Vc5zwkReporter: Danica Plantak i Bogdan Blotnej

Posted by 24sata on Friday, 22 February 2019

ЈЕРЕМИЋ И БОШКО ОКУПЉАЈУ СРБОМРСЦЕ! На митингу у Панчеву говориће АУТОНОМАШИЦА И ЧОВЕК КОЈИ ТРАЖИ ДА СРБИ КЛЕКНУ!

Ипак, како је мајка Катарина званично пријавила нестанак тек 16. августа 2005. године, јасно је да је у међувремену драгоцено време изгубљено.

Полиција је 2005. године обављала теренске провере. Разговарала је са свим члановима породице.

Осим тога, мештани кажу да је отац у локалној гостионици говорио да би Смиљана могла да има везе с Јасмининим нестанком и кад би им то било дојављено, ишли су с њим да разговарају.

(ВИДЕО) ПИЛОТ ЗАСПАО УСРЕД ЛЕТА, а ево зашто ће и копилот бити кажњен!

Међутим, то што је изговорио у крчми, ниједном није хтео да потврди. Зашто? То је знао само он. Мартин Доминић преминуо је 10. јула 2013. године, никада не сазнавши шта се догодило с његовом ћерком.

Тих 13 година покушавао је да сазна шта се догодило. У очају, полиција је чак ишла и код видовњака у околини Бјеловара, који им је рекао да је жива и закопана недалеко од куће. Уверавали су и полицију у то, па се копало и на једној њиви недалеко од куће у Паловцу. Јер, до њих је дошао глас да би тамо могло бити закопано тело. Али, ништа.

Изетбеговићева превара изазвала рат

Подсетимо, тело Јасмине Доминић је у суботу пронађено у замрзивачу, а за убиство је окривљена њена сестра Смиљана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Москва не верује шта Рама прича

ИСПОВЕСТ РОДИТЕЉА МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ ПРЕМИНУО У ДОМУ ЗА ОМЕТЕНЕ У РАЗВОЈУ „Дрхтао је као да је сву ноћ провео напољу, а био је непокретан!“

(ВИДЕО, ФОТО) ПОКРИВАЛИ ИХ ХЕЛИКОПТЕРИ И ВОЈНИЦИ: Америчка коалиција извукла џихадисте Исламске државе из Сирије, ЕВО ГДЕ СУ ИХ ОДВЕЛИ И ПУСТИЛИ НА СЛОБОДУ!

АКО ВАС БОЛЕ ЗГЛОБОВИ, ОВО УЉЕ ИЗБАЦИТЕ ИЗ УПОТРЕБЕ: Добре и лоше масноће за оболеле од артритиса

ЛЕДЕНА СУБОТА ПРЕД НАМА: Чиста 0 је сутрашња дневна температура у Србији!

Извор: Kurir.rs/Jutarnji.hr

Оставите коментар