Фото: ЈТ/Вече с Владимиром Соловјoвим
ВИДЕО Русија Свет

(ВИДЕО) Израелски обавештајац открива: Распад СФРЈ испланиран — циљ удаљити Србију од Русије

Бивши шеф израелске тајне службе „Натив“ и утицајни политичар Јаков Кедми открио је да је све што је урађено са Југославијом од самог почетка било усмерено против Русије како би се ограничиле њене могућности у будућности.

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНА МИСТЕРИЈА У ЈАПАНУ: Насукао се брод ПУН КОСТУРА, нико не зна како су ови људи умрли

Он је у емисији „Вече са Владимиром Соловјовом“ на руској телевизији „Русија 24“, дајући прецизан геополитички контекст, рекао да је распад СФРЈ, а касније и СРЈ, испланиран са циљем коначног дистанцирања Србије и Црне Горе од Русије.

НАПАО ПОЛИЦАЈЦА, ПОКУШАО ДА УБИЈЕ ВОЂУ НАВИЈАЧА: Ево шта све крије дебео досије Марка Маркуша! МНОГИМА СЕ ЗАМЕРИО ЗБОГ БАХАТОГ ПОНАШАЊА

Према његовим речима, још је у време Черчила било одлучено да Балкан мора да буде изван руског утицаја.

„То је био основни циљ. Разбијање Југославије и њена подела планирани су одавно. Мојој служби су били поверени односи са Словенцима“, рекао је он, додајући да је током службовања у тој земљи од тамошњих служби безбедности добијао информације и о томе шта се дешава на Косову.

(ВИДЕО) ВЛАШКА МАГИЈА УЖИВО: Ево како баје баба Јованка!

„Словенија је тада већ била независна, али су ми испричали како су се косовски терористи-муслимани још ’70-их година бавили терором и ко их је у томе подржавао“, нагласио је он.

ЗАПАД ОКУПИО ОБАВЕШТАЈЦЕ БАЛКАНА: Агенти из региона крећу на Србију и РС

Кедми се осврнуо и на српско-хрватске односе током историје, објашњавајући присутнима у студију компликованост ситуације на Балкану.

„Хрвати су убијали Србе током Другог светског рата зато што су Срби, заједно са Јеврејима и Циганима. Оставите се указивања на усташе. То су радили Хрвати. Тољагама су Србима — и женама и деци — разбијали главе и бацали их у воду. То је био њихов омиљени начин егзекуције, а нико о томе не говори“, објаснио је он.

Колико је током задњих деценија све било уперено против Србије говори и чињеница да се током рата деведесетих „сав олош међународног исламског терора окупио у Босни и ратовао против Срба“.

„У последњем рату су на страни Босне ратовали људи из Авганистана за новац Бин Ладена и од њега добијеним оружјем. Ратовали су на страни Босне и Чечени. Нико не говори о Србима спаљеним у црквама. И у Босни и на Косову“, нагласио је бивши обавештајац.

Како је рекао, да је деведесетих постојала данашња Русија — не би било ни рата на Балкану.

„Тамо ниједна длака не би пала! Ни код Срба, ни код Хрвата. Ни код кога.“

Кадми се осврнуо и на рад Трибунала у Хагу, рекавши да су у њему оптуживани само Срби.

ЗАКЛЕО СЕ ПРЕД СВИМА! Ове речи је на гробу сина изговорио отац убијеног Марка Маркуша!

„Говори ли неко да је Хашки трибунал признао да нема доказе да је Милошевић наређивао да се убијају Хрвати, Босанци и остали! Он је умро у затвору и неосуђен. Трибунал је признао да нема доказа да је Милошевић одговоран за геноцид и убиства. А признао је после његове смрти, пре годину дана и у другом процесу“, закључио је он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВИ СКАНДАЛ ПОТРЕСА ПСГ: НИКОЛА КОЈО ОКРЕНУО ЛЕЂА ЈАНКОВИЋУ: Била би ми част да те сад напустим!

(ВИДЕО) ЗВЕЗДА ОДГОВОРИЛА ВИДЕО СНИМКОМ: Ево шта Србија мисли о „поштеном“ Партизану!

(ВИДЕО) ПЕНТАГОН ПОНИЖЕН! ТУРЦИ, САУДИЈЦИ, ИЗРАЕЛ – СВИ ХОЋЕ РУСКИ С-400: Амерички „Патриот“ бацају у старо гвожђе!

НАЈОДВРАТНИЈИ БЕОГРАДСКИ БИЗНИС: Сексуално злостављање паса МАСОВНА ПОЈАВА, међу зоофилима и ПОЛИТИЧАРИ!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat