Русија Свет

(ВИДЕО) ИЗНАЈМИТЕ СТИВЕНА СИГАЛА: Познати глумац се у Русији регистровао као предузетник, ево за које делатности

Глумац Стивен Сигал регистровао се у пореској инспекцији подмосковског Електростала као самостални предузетник који ће добит стицати делатностима у области спорта, глуме и музике, пренели су медији.

ПОДГОРИЦА ХОЋЕ РАТ СА СРБИЈОМ: Шпијунирају нас за Албанце, истребљују у Црној Гори!

Међу делатностима новопеченог руског предузетника наведено је и „снимање и објављивање музичких дела“. Сигалов агент Анар Рејнбад рекао је да он већ има издата два албума у жанру блуза, а планира да сними и трећи.

„Један од најважнијих говора у мом животу“ — Шта ће Вучић поручити на КиМ

„У овом тренутку накупило се врло много материјала, стотине снимљених песама, па ћемо видети шта би од тога могло да се уврсти у нови албум. Планови, свакако постоје, али они нису предвиђени за ову годину”, рекао је он.

(ФОТО) СКАНДАЛ! Албанци дошли усред Београда и најстрашније провоцирали Србе, неће вам бити добро када видите овај призор

Сигал је иначе спреман да учествује на приватним корпоративним прославама као музичар или водитељ. По речима Рејнбанда, глумац „има материјала за два сата концерта“. Засад, међутим, није познато колико би његов ангажман могао да кошта. Све ће зависити, како је навео, од тога где би наступао, када, у ком трајању, и колико би то било захтевно. Рејнбанд је рекао да ове активности неће утицати на Сигалову нову друштвено-политичку дужност у руском Министарству спољних послова.

ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ДА ЈЕ НАМЕШТАО СРБЕ ЗА ХАГ! Сава Јањић: Срби су палили, рушили и пљачкали и то је довело до побуне мирних Албанаца!!

ПРЕТИ ЈОЈ 8 ГОДИНА ЗАТВОРА: Ево ко је богата млада сликарка која је прегазила веренике из Србије у Бечићима

Подсећања ради, Сигал је почетком августа постао специјални представник руског МСП-а. Он је тада рекао да је дубоко поласкан именовањем на место специјалног представника МСП Русије за питања руско-америчких односа у хуманистичкој сфери и да је годинама уназад незванично радио на побољшању руско-америчких односа. Сигал је руски пасош добио 2016 године.

Ђиласов ,,Савез за Србију“ ПРОТИВ обавезног ВОЈНОГ РОКА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шта по свету ради истурено одељење ЦИА?

Ухапшен командант Четничког покрета у Србији због врбовања за ратовање у иностранству

Руском писцу забрањен улазак у БиХ

ПУТИН ИЗЛУЂУЈЕ ЗАПАД, АЛИ ДОСЛОВНО: Ако се убрзо не опамети и не почне понашати нормално, ОДЕ СВЕ ДОЂАВОЛА!

(АНКЕТА) 5 РАЗЛОГА ЗБОГ КОЈИХ ТРЕБА УВЕСТИ ОБАВЕЗНИ ВОЈНИ РОК

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri