PRINTSCREEN YOUTUBE/IML TV.PRESS
Регион

(ВИДЕО) ИЗЕТБЕГОВИЋ ОПЕТ ЗВЕЦКА ОРУЖЈЕМ: Срби и Хрвати се уједињују! Морамо да се наоружавамо!

Босна и Херцеговина мора да се наоружава или ће, ако буде слаба, бити лаган плен, сматра председник Странке демократске акције и одлазећи председник Председништва БиХ Бакир Изетбеговић.

Он је то рекао у Зеници на обележавању 26. годишњице од оснивања Седме муслиманске бригаде, и навео да ових дана сведочи јединству Срба и Хрвата, али и додатном разједињавању Бошњака.

СРАМНА ПОНУДА ЗАПАДА! Ево зашто је ВУЧИЋ ОДБИО предлог лицемерног аранжмана који је послала Европа!

„Сиромашни суседи, Србија и Хрватска, троше новац на скупо оружје. Видите те ракетне системе и авионе по Србији и Хрватској, а ми у свему томе морамо држати баланс. Ако будемо слаби, ако процене да смо слаби, бићемо им лаган плен“, казао је у суботу Изетбеговић и додао да је БиХ на правом путу у вези с наоружавањем. Према његовим речима, шанса БиХ је у наменској производњи.

Украјина: Постоји опасност од „великог рата“ са Русијом

„Ових дана завршавамо пушку, ускоро ћемо кренути с хаубицама и дроновима, радимо све врсте муниције, вишецевне бацаче…Када сам казао да ћемо јачати наменску производњу за комерцијалне потребе и тржиште и за не дај Боже одмах су се забринули у Београду. Млади Изетбеговић се усудио да претити да ће се бранити БиХ“, рекао је Изетбеговић. Он је позвао на „јединство патриота“, да се више „не би поновила 1992. година“.

(ВИДЕО) НОВО КИНЕСКО ЧУДО: Научници створили вештачко сунце чије је језгро седам пута топлије и достиже температуру од 100 милиона Целзијуса!

„Срби се уједињују преко Београда и цркве, Хрвати преко ХНС-а, а само Бошњаци причају о додатном разједињавању. Ја их поново позивам да то не раде и да направимо пробосански блок који ће све ове силе држати под контролом. Нека престану с унутарбошњачком препирком и свађом“, рекао је Изетбеговић.

Током говора једне од званица забележен је инцидент јер је један од посетилаца негодовао због званица.

ХАОС И ПАНИКА НА СКУПШТИНИ НАТО: Упалили се аларми, учесници БЕЖАЛИ У СТРАХУ!

„Видите ли ко Вам седи у првим редовима? Срамота! Ја сам ишао први на линију, а данас имамо велико ништа од свега тога“, викао је с трибина огорчени мушкарац, негодујући због присуства оних, како је казао, „који су криви што су борци данас на маргинама и боре се за своја права на улици“.

(ВИДЕО) ЉУДИ, ПА ОВО СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У ЖИВОТУ! Голман постигао гол са 90 МЕТАРА!

Major na godišnjici 7 muslimanske u Zenici .

Posted by Amel Pervan on Saturday, 17 November 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МИГРАНТСКИ КАРАВАН НАДИРЕ КА АМЕРИЦИ: Трамп не оудстаје од слања трупа на границу са Мексиком!

ВРЕМЕНСКО ЛУДИЛО У СРБИЈИ! Обелодањено КАКВА ће зима бити, а у јануару нас чека НЕВЕРОВАТАН ОБРТ!

(ВИДЕО) ЛЕГИЈА И ДУЋА МИ НУДИЛИ 500.000 ДА НАМАМИМ ЧУМЕТА ДА ГА УБИЈУ! Жабац открива: Зашто је Савићевић слао хеликоптер по Синишу Михајловића, шта се Лука Бојовић заклео на Аркановом гробу

ЗЛАТИБОР ЛОНЧАР О СПОРНИМ ЛЕКОВИМА: Пацијенти да прате промене на кожи и да се јаве лекару ако примете нешто неуобичајено

КОНГРЕС САВЕТУЈЕ ТРАМПА: Председниче, посетите Србију

Курир/Танјуг

Оставите коментар