Printscreen
Регион

(ВИДЕО) ИТАЛИЈАНСКА НАУТИЧАРКА БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАЛА ХРВАТЕ: Неће их опрати ни два Јадрана, она свима препоручује Грчку

Италијанска наутичарка Ирина Назарова из града Монфалконеа објавила је на фејсбуку своје искуство с Хрватском, а прво констатује да се све наплаћује.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СУДАР У ЦРНОЈ ГОРИ! Српкиња тешко повређена!

„Ако немате велику луксузну јахту и једнако богат буџет, можете заборавити на слободно путовање у Хрватску. Изгледа као претеривање, али данас се просечан туриста у Хрватској осјећа као кокош за черупање. Примери? Ако сте одлучили да проведете ноћ у броду ког волите, морате да знати како ове године постоје и плутаче, па чак и ако не користите никакве услуге на копну, они ће од вас и даље тражити да платите за заустављање јер тај комад мора је под приватном концесијом, па плаћате и ћутите, чак и ако стигнете ноћу.

Брбињ на северу, Дуги оток, 22.30. Чим смо се привезали на плутачу, покуцали су нам на труп брода како би прикупили 45 евра за ноћ.

(ВИДЕО) СРБИЈА НАБАВЉА ПУМЕ! Један од најмоћниијх ХЕЛИКОПТЕРА НА СВЕТУ браниће наше небо!

Ако сте ове године одлучили да баците сидро у Веруду и проведете слободну ноћ, бићете изненађени јер је у суседној ували постављено стотињак плутача и више се не можете сидрити без отварања новчаника“, тврди Назарова.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О МЛАДОЈ СРПКИЊИ САРИ ВИДАК ЗАТОЧЕНОЈ У ЦРНОЈ ГОРИ: Разговарао сам са министарком Кубуровић, Србија чини колико може!

У својој анализи боравка у хрватском делу Јадрана, тврди и да су цене у националним парковима превисоке: „Ако сте одлучили да се усидрите, на пример, на острву Мљету (прошле године нисте платили), требали бисте да знате како ће вам чак и ако се зауставите само за пола сата пливања, доћи и наплатити 85 евра и даће Вам важећу карту за 24-часовни боравак. Они ће вам рећи да је то Национални парк и стога се не можете да спустите сидро ни 10 минута.

МИЛОШ ЈЕ ПОГИНУО, А СНЕЖАНА ЈЕ 36 ДАНА У КОМИ: Нова одлука суда у случају Црногорке која је покосила веренике из Србије у Бечићима!

Надовезује се на још један национални парк: „Да не споменемо цене на Корнатима! Два бранцина од 700 грама с печеним кромпиром и водом у једном од ресторана коштаће вас 120 евра. Али ако открју да је иза вас брод са више путника даже му предност.

„По доласку у Цавтат потребно је да се вежете на риви. Без да од иког ишта тражите, одмах ће се створити особа која љубазно преузима конопе вашег брода како би их привезала. Али ако му неплатите ускугу коју нисте ни тражили бациће конопе у море.

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ КОЈУ ЈЕ СИЛОВАО ДРУГ ЊЕНОГ СИНА А ОНДА ЗАПРОСИО: Рекао ми је Твој муж је силовао моју жену, сад ћу ја тебе!

А онда се хрватска бирократија побринула за плаћање бројних такси полицији, капетанији и опет у полицији којој треба уплатити порез на улаз у земљу и таксу на дозволу за пловидбу која се утростручила у односу на прошлу годину. Ако се одлучите зауставити у Цавтату, морате причекати пре него пристигне мега јахта (она која зарађује више новца има приоритет), а ако пак одлуче да проведу ноћ негде другде, зауставиће вас на риви по цени од 130 евра за ноћ.“

МУШКАРАЦ СЕ РАЗНЕО БОМБОМ?! Језиво самоубиство код Младеновца!

Спомиње и лоше искуство на отоку Шолти гдје су жељели провести ноћ након привеза на бови испред ресторана у којем су ручали: „Спремала се олуја, но власник ресторана је рекао да морамо ићи пошто стиже цхартер флота с резервацијом.“

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У ЗАЈЕЧАРУ Старицу везао завесом, брутално тукао, а потом силовао! Комшиница је нашла у локви крви!

Наутичарка каже да је најгоре у Далмацију и да одсад иду у Италију и Грчку

Али да ипак постоје озбиљне замерке наутичара на Хрватску показује и искуство госта који је недавно из Хрватске кренуо према Грчкој. Како пише Ђорнале длла Вела, власник брода је кажњен јер се излазећи из дубровачке луке Груж, где је одјавио свој боравак у Хрватској, зауставио накратко испред дубровачких зидина како би снимио две фотографије.

(ВИДЕО) Испливао снимак на ком Игуман САВА ЈАЊИЋ другује са шиптарским терористом Агимом Чекуом и његовим јастребовима из УЧК!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЉАВА ИГРА АМЕРИКАНАЦА Окупатори се спремају да заузму Газиводе, најзначајнију стратешку тачку Срба на Косову

НОВИ ВИЈАДУКТ У ЂЕНОВИ БИЋЕ ОД ЧЕЛИКА: Изградња ће трајати 8 месеци!

(ВИДЕО) Турци траже затварање базе Инџирлик за Американце

(ФОТО) МЕЧ ДЕЦЕНИЈЕ НА „МАРАКАНИ“ Стадион САБЛАСНО празан, УЕФА новом одлуком шокирала Звезду! (21х)

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon