Printscreen Facebook
ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) ХРВАТСКИ ВЕРНИЦИ ПАНИЧНО БЕЖАЛИ ИЗ ЦРКВЕ У МИНХЕНУ: Африканац упао на мису и повикао Алаху екбер, а онда је кренуо стампедо!

Мушкарац средњих година афричког порекла, ухапшен је и предат антитерористичкој јединици у Немачкој након што је у суботу увече, у цркви св. Павла у Минхену, прекинуо бдење на хрватском вичући Алаху екбер, после чега је настала паника.

ИНТЕРВЈУ СА БИВШИМ ВЛАСНИКОМ ТВ ,,УЛТРА“: Од првог корака до Драгана Шолака

Африканац је ушао у цркву међу хрватске вернике и почео да виче Такбир (Алаху екбер). После тога неколико верника га је свладало и задржало до доласка полиције, а остали су се разбежали због страха од терористичког напада, остављајући за собом храну коју су донели за посвећење.

(ВИДЕО) КЕМИШ УПРТИО СУЗУ ОД БЕЛОГА ЦВЕЋА, АЛИ ЗОРИЦА ЈЕ ЗАСТАЛА ДА СЕ ИЗЉУБИ СА ДРУГИМ МУШКАРЦЕМ: Утом је наишао и Шешељ! Погледајте долазак Брунцликове и њеног мужа на сахрану Мире Марковић

HRVATI STUTTGART BREAKING NEWS:München / Crkva Sv. Pavla: U Münchenu je večeras oko 21:00h prekinut uskrsni obred na hrvatskom jeziku. Dobili smo informaciju da je muškarac uletio u crkvu i da je se derao! Odma su ga svladali vjernici. Bilo je užasno, svi su bježali, čitava panika bila. Policija je odma došla i privela muškarca. Prema prvim informacijama nema nema ozlijeđenih.In München ist es in der St. Paul Kirche zu einem Zwischenfall und Polizeieinsatz gekommen. Während der kroatischen Ostermesse soll laut mehreren Zeugenaussagen ein verwirrter Mann in die Kirche gekommen sein und rumgeschrien haben. Er wurde sofort von den Kroaten überwältigt. Panik sei ausgebrochen. Die Polizei war schnell vor Ort und nahm den Mann fest. Laut ersten Informationen soll es keine Verletzten geben.

Posted by Hrvati Stuttgart on Saturday, 20 April 2019

(ВИДЕО) ПЕТАР ИЗ СРБИЈЕ У СРЦУ ТЕРОРИСТИЧКОГ НАПАДА: Чуо сам се са свим Србима који овде живе МЕЂУ ЖРТВАМА МАСАКРА НЕМА НАШИХ!

Срећом, неколико Хрвата је успело да га обори Африканца на земљу и зауставити га у његову ходу према олтару. Одмах је позвана полиција која је стигла у великом броју.

Откривени организатори експлозија на Шри Ланки

Они су преузели Африканца, везали га и одвели из цркве. Након тог инцидента, који је још једном показао колико су католичке цркве незаштићене, обред Вазменог бдења је настављен али без најмање трећине верника који су у страху побегли из цркве.

ДЕТАЉИ БРУТАЛНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ ОЦА ШКАЉАРСКИХ БОСОВА: Професионални убица детаљно испланирао злочин и данима пратио Вукотића, знао му је сваку навику и корак!

Bože sačuvaj HRVATI STUTTGART BREAKING NEWS:München / Crkva Sv. Pavla: U Münchenu je večeras oko 21:00h prekinut uskrsni obred na hrvatskom jeziku. Dobili smo informaciju da je muškarac uletio u crkvu i da je se derao! Odma su ga svladali vjernici. Bilo je užasno, svi su bježali, čitava panika bila. Policija je odma došla i privela muškarca. Prema prvim informacijama nema nema ozlijeđenih.In München ist es in der St. Paul Kirche zu einem Zwischenfall und Polizeieinsatz gekommen. Während der kroatischen Ostermesse soll laut mehreren Zeugenaussagen ein verwirrter Mann in die Kirche gekommen sein und rumgeschrien haben. Er wurde sofort von den Kroaten überwältigt. Panik sei ausgebrochen. Die Polizei war schnell vor Ort und nahm den Mann fest. Laut ersten Informationen soll es keine Verletzten geben.

Posted by Hrvati Stuttgart on Saturday, 20 April 2019

(ВИДЕО) МРАЧНИ ОКУЛТНИ РИТУАЛ! Снимљена МИСТЕРИОЗНА ФИГУРА на Нотр Даму, ОВО су ДОКАЗИ ПРЉАВИХ РАДЊИ?!

Немачка полиција није саопштила да ли је Африканац био наоружан. После објављивања видеа једна од сведока из цркве Анђа Касало Зелић у коментарима је написала: Све је добро прошло, повређених нема. Једино неки можда лакше након стампеда. Велика је паника била, али хвала Богу све се добро завршило.

Била је превише утицајна: Вашингтон подстакао напад на РПЦ у Украјини

(ВИДЕО) КРВАВОМ УСКРСУ НЕМА КРАЈА, УЖАС СЕ НАСТАВЉА: Још две експлозије у Шри Ланки! Бомба у зоолошком врту, погинуле две особе, а више рањено!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Београдског таксисту уболи зараженим шприцем у врат, а на суђењу занемели

ДАНАС СУ ЦВЕТИ! Славимо улазак Исуса Христа у Јерусалим!

(ВИДЕО) СМЕХ ДО СУЗА: Звездини играчи причају разне европске и афричке језике, Гобељић нерешива енигма

Северна Македонија бира председника

Стефановић најавио велику полицијску манифестацију испред Скупштине

Kurir.rs/Večernji.hr

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri