Регион

(ВИДЕО) ХРВАТИ ДОБИЛИ ТРИ АВИОНА Ф-16: Стигли директно и Израела и летеће изнад Книна на прослави ГЕНОЦИДНЕ АКЦИЈЕ ОЛУЈА!

Три израелска авиона Ф16 Барак слетела су данас на цивилни део загребачког аеродрома Плесо.

БИЛА ЈЕ СА ДАРКОМ КАД СЕ ЗАПУЦАЛО: Певачица открила СВЕ детаље из ноћи кад је Лазић нападнут!

После одлуке о куповини израелских авиона, три Ф-16 Барак авиона долетела у Хрватску и они ће према најавама хрватских медија са миговима (МиГ -21) летети изнад Книна на годишњицу “ Олује“.

БРУТАЛНА ПОРУКА АРКАНУ: Кнеле је рекао вођи тигрова нешто ШТО НИКО НИКАДА НИЈЕ СМЕО!

Како пишу хрватски медији Ф16 Барак авиони стари су између 25 и 30 година и за 12 оваквих летелица Хрватска ће издвојити око пола милијарде долара, то јест 3 милијарде и 700 милиона куна.

ЛЕГЕНДАРНИ ДУЛЕ САВИЋ ЗАТРЕСАО РЕГИОН: Нађите кревет у болници за ове наше БУДАЛЕ које навијају за УСТАШЕ! А тек шта је рекао за Албанце!

У цену авиона укључени су и трошкови обуке пилота, механичара и симулатор. У склопу хрватског ваздухопловства, ови авиони ће бити у оперативном саставу током 2020. године.

ОТКРИВАМО ЗАШТО ЈЕ ПРЕТУЧЕН ДАРКО ЛАЗИЋ: Дошли су бесни да се освете, а ово је разлог!

БИЛА ЈЕ СА ДАРКОМ КАД СЕ ЗАПУЦАЛО: Певачица открила СВЕ детаље из ноћи кад је Лазић нападнут!

Хрватски медији истичу да израелске пилоте предводи командант ваздухопловне базе Рамал Давид, те да је приликом уласка у хрватски вазудушни простор, израелске авионе дочекао авион МиГ-21 Хрватског ратног ваздухопловства.

(ВИДЕО) ХВАЛА ТИ СРБИЈО! Још један Србин запалио свој аутомобил јер није прошао технички преглед! Девојка и ја смо завршили факултете, дошли на село, а сад…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРИПРЕМЕ ЗА РАТ?! Косовска полиција прекинула годишње одморе, КФОР изводи велике маневре, нешто се чудно дешава на југу Србије!

СИЛОВАО ЈЕ И УБИО КОМШИНИЦУ МАРИЈУ (8): Онда га је стигла стравична казна на ДАН СВЕТОГ ИЛИЈЕ! Девојчица би данас имала 16 година

ЕВРОПУ ТОПИ ТОПЛОТНИ УДАР, А САДА ДОЛАЗИ И У СРБИЈУ! Ево када нам СТИЖУ НЕСНОСНЕ ВРУЋИНЕ!

ХАОС У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ Киша сатима пљуштала, све је потопљено, канали запушени!

ДОКТОРКА ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ УЗБУРКАЛА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ НОВОГ ЗАКОНА: Ко неће да донира органе не треба ни да их добије ако му буду требали!

Извор: Informer

Оставите коментар