Informer
Спорт

(ВИДЕО) ХРВАТ ПОСЛАО ПОРУКУ ВЕЉКУ ПОШТО ЈЕ ПОБЕДУ ПОСВЕТИО АРКАНУ: Овакав одговор српског боксера нико није очекивао!

Вељко Ражнатовић је победио Хрвата Петра Мрваља у свом седмом профи мечу у каријери, а овај дуел изазвао је велику пажњу јавности.

ШЕШЕЉ ПРИЗНАО ДА НИЈЕ ПРАВОСЛАВАЦ, ДА ЈЕ ПРОТИВ ВЕРОНАУКЕ И ДА НЕ ВЕРУЈЕ У СВЕТУ ТРОЈИЦУ: Воја каквог не знате

Након победе, у мору коментара међу којима су они који га хвале и подржавају га, они који причају како му је меч био намештен, те они у којима пишу да Вељко не воли Хрвате, јавио се човек из Загреба који је својом поруком привукао велику пажњу и „натерао“ Ражнатовића да отворено изнесе свој став о комшијама.

(ВИДЕО) СРБИЈА ДА ВРАТИ 700 БИВШИХ ВОЈНИКА И ПОЛИЦАЈАЦА, 400 ТЕШКИХ КАМИОНА са шљунком, па НЕКА РОСУ КРЕНЕ… То се зове цивилна заштита!

„Иако сам из Загреба, морам рећи да не намешта мечеве. Дечко је једноставно добар у боксу, свиђало се то нама или не. Пошто сам и сам одрастао без оца, схватам да му фали отац, па схватам и ту његову посвету. Али, на жалост, чини ми се да је та посвета против свих Хрвата“, почео је извесни Едвин Д. из Загреба.

УЧИТЕЉИЦА ВЕРА ЈЕ ЗАТРУДНЕЛА СА УЧЕНИКОМ (13): Због онога што је ИСПРИЧАЛА ПОЛИЦИЈИ се свима преврће желудац!

PRITNSCREEN/INSTAGRAM

„Петар је изгледа представљао Хрватску. Исто тако, чиниш ми се као стварно коректан дечко у својим изјавама и штета је да нас мрзиш. Мржња је негативна емоција, избаци то из себе. Рат је готов. Схватам да поштујеш своје, али прошири мало видике. Има нас свакаквих. У свим народима, али, ти то већ знаш. Добар си. Настави тако. Буди спортиста испред свега. А ми будимо реални, дечко је добар. Доћи ће и тежи противници па ћемо видети. Сујета је добар мотиватор па крените да тренирате. (смех) Али, имајте поштовања за противнике. Поздрав Вељко, честитам на победи“, поручио му је Едвин Д.

ЧИКО, ХОЋУ И ЈА ДА БУДЕМ ПРЕДСЕДНИК! Дечак из Подриња храбро стао пред Вучића и саопштио му своју жељу!

Убрзо, стигао је Вељков одговор.

„Брате, не мрзим никога. Искрено и од срца ти ово говорим. Ко је према мени добар, ја ћу бити 10 пута бољи према њему. Ко поштује моју земљу и мој дом заслужује од мене само још веци респект. Рат је готов, мржњу нико не шири нити гаји у души. Искрен поздрав за Загреб“, написао му је Вељко.

ОГЛАСИО СЕ СИН ЗВОНКА МИЛОЈЕВИЋА! Открио шта се стварно догодило и зашто је нестао

„Е, па, свака част. Схватам ја тебе и емоције су ту. Види Вељо, поштујемо ми и Србе и Србију. И камо среће да се то више све заборави. Искрене честитке и срећно. Стварно си добар у овоме и свака ти част. Пустимо приче“, написао је Едвин.

(ФОТО) КРАГУЈЕВЧАНКУ ЗА ВОЛАНОМ САМ ЈЕ БОГ ПОГЛЕДАО: Погледајте на шта личи ауто после судара у селу Божурња код Тополе?! Као згажена лименка

Стравично сведочење о хранитељу-манијаку из Шида: Говорио штићеници „Све добре девојчице то раде“, па јој куповао играчку

kurir.rs / kurir sport

Оставите коментар