Youtube
Друштво Србија

(ВИДЕО) Христови на спавање одлазе гладни, оцу Владимиру се цепа срце када питају шта има за јело: Сузе породице која живи у леденој соби

Голгота Владимира и његове породице почела је пре три године када му је преминула супруга.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

Породица Христови, Владимир (40), његова деца – ћерка Марија (10) и син Огнен (7) и Владимирова стара, болесна и непокретна мајка Горица, Нову годину ће дочекати у маленој и леденој собици, гладни, за празном трпезом, и увијени у ћебад. Они живе у скопском насељу Припор, у недовршеном кућерку који са свих страна прокишњава.

Голгота Владимира и његове породице почела је пре три године када му је преминула супруга. Он је незапослен, не прима социјалну помоћ, а довија се на све могуће начине да би прехранио себе и своју дечицу јер минимална пензија његове мајке не може да покрије ни основне потребе.

Youtube

Пре годину дана Владимир је пао са камиона и повредио кичму, па су му и радне способности умањене.

КРВАВИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО НА МИЉАКОВЦУ! Монструм се сам предао полицији, ТВРДИО ДА НЕМА ВЕЗЕ СА ЗЛОЧИНОМ!

Youtube

– Упркос боловима, радим све и свашта само да би деци донео корицу хлеба и мало млека, али им то није довољно – кроз сузе је још у фебруару ове године признао Владимир репортерима скопске телевизије 21.

(ВИДЕО) БАБА ВАНГА ЈЕ ВИДЕЛА БУДУЋНОСТ: У 2018. години два догађаја ће променити свет!

Youtube

Десет месеци касније, породицу Христов посетили су репортери друге скопске телевизије 24 вести и затекли још очајнију слику. Кућерак је у фази распадања. Сви живе у једној леденој собици попут скривнице, а спавају на истом кревету како би се бар мало ноћу угрејали.

ДРАМА НА ВРАЧАРУ, СТАКЛО ПРЕСЕКЛО ДЕЧАКУ (11) АРТЕРИЈУ: Бјела га одмах стрпао у кола и кренуо у Тиршову! МИНУТИ ДЕЛИЛИ МАЛИШАНА ОД СМРТИ!

Youtube

Када пада киша у собицу пуну влаге вода цури са свих страна. Годинама су кућерак крипили да би се донекле заштитили од кише, ветра и хладноће, али од свега тога је било слабе вајде. Крпенице су видљиве на све стране. Сунђери, ради изолације, излепљени по зидовима, картони на поду, тамо где су даске пропале.

(ВИДЕО) ОВДЕ ТЕМПЕРАТУРА ПАДА И ДО -70: У најхладнијем селу на свету људи дуго живе, шокираћете се кад чујете зашто!

Youtube

Струја им је искључена пре две године због неплаћених рачуна, а сунце је једина светлост која допире у њихов дом. Ноћу деца уче уз свеће, фењер и кандило, а када имају дрва за огрев воду греју у великој шерпи на шпорету да би се мало окупали.

СРБИ ОТКРИЛИ ПРОИЗВОД ВРЕДНИЈИ ОД МЕДА, ЗА КИЛОГРАМ 100.000 ДОЛАРА! Извозе га у САД, фармацеути одлепили!

Youtube

Марија и Огнен су добра деца и још бољи ђаци. На починак углавном одлазе гладни, са празним стомацима, а њиховом оцу Владимиру срце се цепа када га питају да ли има нешто за јело.

КРВАВИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО НА МИЉАКОВЦУ! Монструм се сам предао полицији, ТВРДИО ДА НЕМА ВЕЗЕ СА ЗЛОЧИНОМ!

Youtube

– Не желим да на моју децу у школи показују прстом да су сиромашни. Хтео би да им пружим све у животу, али сам једноставно немоћан. Куцао сам на пуно врата, али су сва за мене била затворена. Не примам социјалну помоћ, а немам ни здравствено осигурање, па се молим да се деца не разболе, рекао је Владимир новинару телевизије 24 вести.

У ,,Москви“ одржана дебата о одбрани Косова и Метохије!

Youtube

 

Он и његова деца живе од скромне пензије његове старе и болесне мајке Горице, која кроз сузе каже да својим унуцина нема низа ужину да да.

– Учитељица у школи им често купи нешто за јело када види да сва остала деца једу осим мојих унучади, рекла је бака Горица лежећи непокретна у кревету.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ГЕНЕРАЛА АМЕРИЧКИХ МАРИНАЦА: Спремите се за рат у ова два региона

Youtube

Најмлађи члан ове мучене породице је Огњен. Он је одличан ученик, а на питање новинара шта би желео за Нову годину, скромно је одговорио: „Ја би хтео да ми Деда Мраз донесе пакетић“.

Иако су у маленој собици поставили скромну јелку са пластичним украсима, а изнад ње на полукружно исеченом стиропору руком написан натпис: Нова година 2018, њихов отац Владимир сетно каже да ће је дочекати у хладној соби, за празном трпезом, у кревету увијени у ћебад.

Сенка Танкосића над Трстеником

Youtube

Овде можете погледати видео:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРАВОСНАЖНО: Дабовићу потврђена казна од шест година затвора

Јанковић хоће да цепа Србију: Јака Војводина ван граница српске државе?!

ПАНИКА И РАСУЛО У ОПОЗИЦИЈИ! Ђилас нахушкао Јанковића и Јеремића против Шутановца и ДС!

Заборављена српска хероина: Слађана Станковић, једина је Нишлијка која је ратовала на Косову бранећи српство

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu