ВИДЕО Друштво Србија

(ВИДЕО) ХЕРОЈ О КОМ БРУЈИ СРБИЈА! Александар је наишао на удес, путник је био заробљен у смрсканом ауту, а онда му је дотурио ЈЕДНУ СТВАР која му је спасила живот

Сниматељ Телевизије Крагујевац, Александар Радојичић спасио је живот повређеном путнику у саобраћајној несрећи која се догодила на путу ка Златибору.

Наишавши на удес, он је разбио предње стакло и привремено зауставио крварење повређеног лица јер због положаја возила лекари нису могли да приђу и интервенишу.

НАСЛУТИО СВОЈУ СМРТ НА ФЕЈСБУКУ! ВЛАДАН ОБЈАВИО СЛИКУ ДЕВОЈАКА КОЈЕ НОСЕ КОВЧЕГ: Његове речи леде крв у жилама!

Он је једини од свих возача који су прошли магистралом, зауставио аутомобил и притрчао унесрећеном, и дотурио му завој којим је овај подвезао ране како не би искрварио.

Драма се иначе одиграла на деоници која води до уласка у Златибор.

НЕВЕРОВАТАН ОБРТ У СЛУЧАЈУ ПРЕТУЧЕНОГ БЕОГРАДСКОГ ПОЛИЦАЈЦА: Затекао жену са љубавником, па добио батине! А онда је супруга урадила нешто што је СВЕ ШОКИРАЛО!

– Викао је, „брате, помози ми да изађем“. Аутомобил је лежао на десном боку, а ја сам отворио возачева врата. Нисам смео да се попењем јер сам страховао да се возило потпуно не преврне на кров. Притом, нисам ни смео да га вадим јер му је нога била заглављена у олупини. Стопало му је већ било одвојено од ноге – каже Александар.

Немајући куда, покушавао је да заустави још неко возило и потражи помоћ од путника који су пролазили магистралом. Ниједан није хтео да стане.

УБИЛА СЕ ЋЕРКА МИЛИЋА ВУКАШИНОВИЋА: Маја (35) се предозирала, нашла је другарица. Није јој било СПАСА

– У том је стигла Хитна помоћ која није могла да му приђе јер је био заточен у олупини. Узео сам завој од докторке и дотурио га младићу. Саветовао сам га како да сам подвеже бутину јер је обилато крварио. Губио је свест али му нисам дао да клоне. Докторка је тражила асистенцију ватрогасаца. Полицајац, који је у рекордном времену стигао, и ја нисмо имали чиме да разбијемо шофершајбну па сам од медицинске екипе узео металну кутију у којој стоје завоји, навукао је на руку и њом тукао по стаклу док није пукло. Убрзо су дошли ватрогасци који су исекли лим и извукли момка – преноси Крагујевчанин.

Његова прича је незванично потврђена и из Хитне помоћи и из полиције у Ужицу. Н. Д. је пребачен у болницу, где никоме није било јасно како му је нога подвезана, с обзриом да му лекари нису могли прићи а одмах после извлачења је убачен у санитет. Радојичић је са породицом наставио пут.

(ВИДЕО) ПОЖАРИ У ГРЧКОЈ СУ ПОДМЕТНУТИ, ОВО ЈЕ ДОКАЗ: Монструозни пироман снимљем док је палио шуму, када је увидео да је откривен ДАО СЕ У БЕГ!

– Ноге су ми клецале, па сам морао да зауставим на Златибору. Ту сам и приметио да ми крв лије из руку од оног стакла. Тек тад ми је стигло у главу шта се могло догодити – преноси Александар Радојичић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нови потреси на Блиском истоку: Русија држи кључ и за Јемен

Жарко Лаушевић – највећи Антихрист међу Србима!

УБИЛИ СУ 74 ОСОБЕ, НАЈМЛАЂА ЖРТВА ЈЕ БЕБА ОД ШЕСТ МЕСЕЦИ Грчка мафија подметнула пожаре!

Неуставни трик Заева: Један референдум, а три питања

ПОЛИЦАЈАЦ ЗАТЕКАО ЖЕНУ СА ЉУБАВНИКОМ, ПА ДОБИО БАТИНЕ: Четири патроле МУП јуриле пар швалера!

МУКА МУКУ СТИЖЕ Грчку уништавају пожари, али ускоро ће стићи киша, што НИКАКО НИЈЕ ДОБРА ВЕСТ!

Немачка и даље против поделе Косова

Курир/ртк/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
10°
Thu
8°
Fri
-0°
Sat
1°
Sun