Printscreen
ВИДЕО Политика Србија

(ВИДЕО) ХАОС У СКУПШТИНИ ГРАДА БЕОГРАДА: Ђилас гурао одборника СНС, па напустио седницу!

Читава ситуација је почела да се закувава тако што је Ђилас тражио реплику на реплику што по правилнику није могуће. Реч је добио члан СНС Александар Мирковић, након чега га је Драган Ђилас одгурнуо.

У том тренутку настао је метеж, а Ђилас је позвао своје чланове, окренуо се и напустио седницу.

(ФОТО) ВУЧИЋ НАПРАВИО ОЗБИЉАН ПРОПУСТ НА ВОЈНОЈ ПАРАДИ У МОСКВИ!

Александар Мирковић је покушао да смири ситуацију, те је изашао да поприча са лидером опозиције, након чега је Ђилас дао изјаву да уопште није видео Марковића, да му је дошао са леђа, те да уопште није желео да га гура већ да се све одиграло случајно.

Међутим, присутни су сагласни да је читава ситуација исценирана, те да су чланови опозиције свесно направили фрку како би изашли са седнице.

(ВИДЕО) ПУТИНОВЕ ОПАСНЕ РАТНИЦЕ ОСВАЈАЈУ СВЕТ: Црвеним тргом промарширала и најлепша војна јединица!

Подсећамо, конститутивна седница Скупштине града Београда почела је већ у првим минутима у оштром тону. ?илас је тражио да се прошири дневни ред седнице и да се формира комисија која ће утврдити како су расподељена средства које је држава својевремено пребацила Центру за социјални рад.

Вучић открио шта му је на Црвеном тргу шапнуо Путин

На ову Ђиласову изјаву реаговао је досадашњи градски менаџер Горан Весић и рекао да је ово је јасан покушај прекрајања воље грађана.

НАУЧНИЦИ ПОСЛЕ ДУГОГ ИСТРАЖИВАЊА ОТКРИЛИ: Ево шта је кључ дугог живота!

– На овој скупштини се бирају секретар, председник и потпредседник Скупштине града. Ово је покушај да Ђилас сакрије како се крало када је он био на власти и да Скупштина не расправља о томе шта је он радио као градоначелник. Он је поделио 728 милиона динара између 2008. и 2013. године и ако о нечему треба да расправљамо, онда треба да расправљамо о томе како се он он обогатио док је био градоначелник – изјавио је он и тим поводом најавио формирање анкетног одбора.

ПОРОДИЧНО СЛАВЉЕ СЕ ПРЕТВОРИЛО У КОШМАР: Отац претио да ће се убити, а онда је скочио син да му отме нож! Тада је кренуо УЖАС!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri