Printscreen
Друштво Србија

(ВИДЕО) ХАОС У ЈУТАРЊЕМ! ПРЕКИНУЛИ ЕМИСИЈУ О УКРАДЕНИМ БЕБАМА! Гости урлали једни на друге, водитељи у шоку нису могли да их ОБУЗДАЈУ!

Према подацима Удружења родитеља несталих беба, у Србији је у последњих 40 година у породилиштима лажно проглашено мртвим између 6.000 и 10.000 новорођенчади.

У међувремену на видело су изашли и неки нови докази, а на ову тему је требало гости да говоре у емисији Јутро са Јованом и Срђаном, али вику и дреку ни водитељи нису успели да смире, па су решили да тему једноставно прекину!

ДАЧИЋ О ПОВЛАЧЕЊУ ПРИЗНАЊА КОСОВА: Шта има Приштина да ме демантује, па они су сами објавили ноту Соломонских острва!

Гости су били Катарина Голубовић, директорка Јукома, Ана Пејић, секретарка Удружења несталих беба Војводине, Милена Јанковић, представница Удружења несталих беба Београд, и Радиша Павловић, члан Владине мешовите комисије за нестале бебе и председник удружења „За истину и правду о бебама“.

Милена Јанковић, представница Удружења несталих беба Београд истакла је да је питање несталих беба питања трговине људским бићима.

– То је трајало дуго у породилиштима у Србији, дешавало се уз помоћ медицинског особља и државних органа. У Србији се све зна, само је био један траг ћутања државе према родитељима. Сада ми желимо да се тај проблем реши – каже Јанковићева.

НЕМА ПРАВДЕ ЗА СРБЕ! Званичник УН открио застрашујуће чињенице о прогону и убијању нашег народа на Косову

Катарина Голубовић, директорка Јукома, рекла је да је од Савета тражено да се испитају досадашњи кораци државе.

– Предлог закона се налази у скупштини од марта и од тада се ништа не дешава – навела је она и додала да, када је реч о несталим бебама, реч је о „организованом криминалу, који је тешко гонити због института застарелости“.

ПОБЕСНЕО МОНСТРУМ Убио петомесчну бебу, па сад дивља по затвору! Због хаоса који је направио завршио у болници!

Расправа у студију Прве ТВ убрзо се захуктала. Теме несталих беба, државних комисија, „куповина“ информација о несталој деци од полицајаца, притисака на власт… изазвале су свађу гостију у студију.

Павловић је рекао да се воде истраге у 56 случајева, на шта је одреаговала мајка несталог детета и питала зашто се у тих 56 случајева не налази и њено дете.

Јанковићева је оптужила Павловића да се понаша као шериф који упада у болнице, да би јој он рекао да сви знају да је она организовала удружење како би извукла канцеларију из дугова и да узима велики новац од родитеља да би набавила неопходну документацију из болница.

Свађу је упорно покушавала да смири водитељка Јована, уз подсећање да је тема нестале бебе, а не њихове интерне оптужбе и свађе.

ЖАБАЦ ПРОЗВАО КРИСТИЈАНА, ГОЛУБОВИЋ ПОБЕСНЕО ПА СЕ ОГЛАСИО ИЗ ЗАТВОРА: Кад су ти избушили главу метком уместо да умреш, ти постаде већи идиот! АКО МИ СЕ НЕ ИЗВИНИШ ЈАВНО, БИЋУ ПРИНУЂЕН НА ОВО…

Уследио је потпуни хаос у емисији, када су се гости међусобно оптуживали, пребацивали одговорност једно на друго, позивали се на приватне разговоре, на Фејсбук профиле и друге теме које се више нису тицале несталих беба.

Водитељи Јована и Срђан у једном тренутку више нису могли да воде емисију, тако да су укључили свог репортера и наставили своју емисију без гостију који су наставили да се свађају преко свих.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Велики повратак Јулије Тимошенко: Дупло већа подршка у односу на Порошенка

ТЕЛЕФОНСКИ РАЗГОВОР СА ФРАНЦУСКИМ ПРЕДСЕДНИКОМ: Вучић и Макрон о одлагању посете Србији због нереда у Паризу

Трамп пресекао: Готово је са трком у наоружању

Хан објавио поруку коју носи у Приштину

ЗАВРШЕН САСТАНАК ВУЧИЋА И ХАНА: Два сата разговарали о неразумним мерама Приштине

Дачић: Србија значајна тачка на рути „Појас и пут“

Курир/Прва

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
13°
Thu
15°
Fri
18°
Sat
21°
Sun