Printscreen
Европа Свет

(ВИДЕО) ХАОС У ГРЧКОЈ: Сукобили се демонстранти и полиција због продаје имовине одузете дужницима банака!

Грчка полиција је сузавцем зауставила десетине демонстраната који су покушали да спрече аукције имовине одузете од дужника банака који не отплаћују кредите.

Те свакодневне аукције су данас настављене после вишемесечне паузе. Док су раније демонстранти успевали да спрече продају, Влада је послала полицију да омогући одржавање аукције.

ТАЈНА КОПЉА КОЈИМ ЈЕ ПРОБОДЕН ИСУС: Видели сте га у „Сенкама над Балканом“, а ево ГДЕ СЕ ЗАИСТА НАЛАЗИ

Према наводима полиције, један демонстрант и један полицајац су лакше повређени када су демонстранти у ходнику суда у Атини где је била једна од аукција, гађали полицајце кантама за ђубре, ватрогасним апартаима и свим другим што им је дошло у руке.

КО ЈЕ НАРУЧИО СУРОВУ ЛИКВИДАЦИЈУ МАРКУША: 7 хитаца платио један од навијача Војводине! Убице стигле из Босне и још се крију у Србији

У Солуну је полиција спречила десетине демонстраната да упадну у канцеларију јавног нотара и у канцеларију удружења нотара. Према извештајима, није било повређених.

Нотари су месецима одбијали да учествују у аукцијама због напада левичара који кажу да желе да заштите тешко зарађену имовину грчких грађана.

ТЕНЗИЈЕ У ПОДЕЉЕНОМ ГРАДУ: Мостарске улице пуне полиције; Хрватски ветерани организују протест

Одузимање и продаја имовине грађана који дугују банкама је део споразума Грчке с њеним повериоцима о помоћи.

Сматра се да су аукције важне да банке савладају огроман обим лоших зајмова који се процењују на 45 одсто свих зајмова. Онлајн аукције требало је да почну први пут данас.

(ВИДЕО) УПЕЦАЛИ СОМА ОД 185 КИЛА: У утроби пронашли ЉУДСКЕ КОСТИ! Шокирали се кад су сазнали чији су остаци!

Влада је обећала да се на аукцији неће продавати станови и куће у којима живе власници, ако је вредност тих некретнина до 300.000 евра.

Портпарол владе Димитрис Цанакопулос је рекао да власници некретнина могу до краја идуће, 2018. године да затраже правну заштиту да би намирили доспела дуговања и на неодређено време заштитили своје станове и куће у којима станују.

ШЉИВАНЧАНИН: Ево шта ми је Праљак рекао кад сам осуђен

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗВЕРСТВО ЏИХАДИСТА: Деца секла руке затворенику па га обезглавила

Трамп најавио јаче санкције према Северној Кореји

Обрадовић: Шокирана сам поступком ДЈБ

НЕКО БИ ЗА ОВО МОРАО ДА ОДГОВАРА! Праљкова адвокатица у интервјуу о шокантној драми у Хагу

Извор: Бета

Оставите коментар