Youtube
Свет

(ВИДЕО) ХААРП ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ У БРАЗИЛУ: Сељаци нашли антене које мењају климу, па кренули у акцију

Неколицина становника Бразила пронашли су место где су смештене ХААРП антене па су кренули у рушење и уништавање истих, а догађај је и снимљен.

(ВИДЕО) ХАОС НА ПИНКУ: Милица Заветница бранила АМФИЛОХИЈА – сви ЗАНЕМЕЛИ

Ови људи верују да је управо ХААРП систем крив за климатсје догађаје који указују да нешто озбиљно није у реду са нашом планетом. Прољеће у сред зиме на једном крају света, смрзнута Америка на другом, снег у Сахари, ерупције вулкана, изумирање бројних животињских врста итд.

Пројекат ХААРП службено се представља као цивилни научни пројекат чији је циљ помоћу вештачких промјена температуре у јоносфери истражити њене карактеристике.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) ЈЕСУ И ОВО ВРАЏБИНЕ? Овo Блиц не сме да објави!

Јавна је тајна како је реч о војном пројекту војске САД. Подаци о истом су процурили у јавност 1995. године. Тада је постало јасно како ХААРП мора омогућити сигурне комуникације са дубоко зароњеним нуклеарним подморницама шитом света без могућности опструкције информација од стране противника.

Према речима Розали Бертел, председника Интернационалног института за бригу о људском здрављу) ХААРП је мамутски грејач способан да у јоносфери направи велике промене. У могућности је не само да ствара малене рупе већ и да безмало засеца атмосферски слој који нас чува од погубних космичких зрачења!

(ВИДЕО) АРКАН УРАДИО НЕШТО ШТО НИКО ДРУГИ ТАДА НИЈЕ СМЕО! Послао БРУТАЛНУ поруку Билу Клинтону: Никад се не свађај са Србима

ХААРП претпоставља уређај снаге 1.7 ГW коју путем сложеног антенског система може да емитује у циљано подручје јоносфере. На тај начин се изазива кување јоносфере која реагује зрачењем у подручју дугих талсних дужина према Земљи, што може да изазове глобалне последице по климу, биљни и животињски свет и човјека!

Оно што је најзанимљивије од свега, према речима бројних истражитеља ХААРП систем и служи за намерно мењање климе и уређивање временских неприлика по људској вољи.

ХААРП систем осмислио је сам Никола Тесла а као и све што је од њега он је требало да служи на добробит човечанства, уграбљено је од стране моћних корпорација које сада кроје свет и климу по својој вољи.

НЕМАШТИНА ДОВЕЛА ДО ТРАГЕДИЈЕ: Ко је крив за смрт двогодишње Јелене?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Има ли Ердоган посебну мисију у Босни која се ни Бакиру не допада

У Турској ухапшен нови осумњичени за убиство руског амбасадора

ДАДО ЦЕРОВИЋ – МИТСКИ ЈУНАК НИКШИЋА И БЕОГРАДА: Убио је човека песницом, отерао Љубу Земунца из Италије, био Гишкин идол, заштитник пијанаца и КРАЉ ЂЕНОВЕ

ЕВАКУИСАН ТРЖНИ ЦЕНТАР У БЕОГРАДУ: Мирис паљевине ширио се ходницима!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Fri
20°
Sat
14°
Sun
16°
Mon