Facebook/Printscreen
Регион

(ВИДЕО) ГРАДОНАЧЕЛНИК САРАЈЕВА ПОСТАО ПРЕДМЕТ СПРДЊЕ ПОСЛЕ ВЕЛИКОГ ЛАПСУСА: Трудићемо се да нико не буде део лепе приче!

Градоначелник Сарајева Абдулах Скака гостовао је пре два дана на Федералној телевизији у емисији "Одговорите људима" када је направио нови гаф што су корисници друштвених мрежа дочекали са одушевљењем.

(ВИДЕО) ПОЛИТИЧКИ ЗЕМЉОТРЕС ДРМА ЦРНУ ГОРУ: Бивши градоначелник Подгорице узима 100.000 долара од Кнежевића, а КАМЕРЕ СВЕ СНИМИЛЕ

„Позивам све волонтере који су заинтересовани да се пријаве, а ми ћемо се заиста трудити заједно са Олимпијским комитетом да нико не буде део те лепе приче“, рекао је градоначелник Сарајева.

Иначе, у новогодишњој ноћи, као градоначелник, Скака је требало да дарује породиљу и бебу која прва дође на свет у Новој години.

НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН ТРЕСЕ ХРВАТСКУ! Учитељица терала ученике да МОКРЕ У ГАЋЕ, годинама их тукла и понижавала, прште пријаве родитеља!

Међутим, Скака је чекао само позив с Клиничког центра Универзитета у Сарајеву, јер тамо ради директорка Себија Изетбеговић, преноси Аваз.ба.

Иако је прва беба у 2019. години у Сарајеву дошла на свет у Општој болници „Прим. др. Абдулах Накаш“, и то тачно у поноћ, Скака је даровао мајку и бебу девет минута касније рођену на КЦУС-у.

КРЕНУЛА ДА СЕ ПОРОДИ ПА ПОГИНУЛА! Тек рођена беба постала сироче, а рођак страдале Јоване открио језиву чињеницу о удесу који је породицу завио у црно!

ПРОНАЂЕНО ОБЕЗГЛАВЉЕНО ТЕЛО ЧОВЕКА! Два стафорда не дају да се приђе лешу, СТРАВА И УЖАС У ШАПЦУ!

Отворен дванаести Кустендорф

Ahmed skaka opet udara

Posted by Raja sa biroa on Friday, 11 January 2019

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„МЛАД ЈЕ И НЕИСКУСАН“ Лети перије међу Албанцима, политичари у Тирани се дохватили за гуше због РАМИНОГ ДЕЧКА С КОСОВА!

Да ли ће Јерусалимска патријаршија примити украјинске расколнике на Богојављење

(ВИДЕО) ОТАЦ И ЋЕРКА КОЛИМА СЛЕТЕЛИ У РЕКУ, МИСЛИЛО СЕ ДА ИМ НЕМА СПАСА: Онда се појавио младић који је скочио у ледену воду и постао херој!

МНОГИ СТРАХУЈУ ЗА ПОСАО Цео свет ишчекује слом берзе, следи шок, сви су уплашени, а ево шта ће бити са Србијом

(ВИДЕО) ПУТИН ЈАЧА ВАТРЕНУ МОЋ БАЛТИЧКЕ ФЛОТЕ: Стиже 30 нових тенкова Т-72Б

Извор: Kurir.rs/Avaz.ba

Оставите коментар